My Friends

Monday, March 28, 2011

~huarggghhh~

salah satu perkara yang sering i elakkan semasa pregnant..adalah emosi yang berlebihan..sangat susah untuk i handle @ control ok..selalunya untuk melegakan tekanan tu..i mula mereng2 kat fb,usik mengusik kawan2..dan update blog untuk elakkan melantun lebih2..hehe..ntahla,sometimes benda yang sangat2 simple pon boleh jadi satu tekanan for me..huarghhh!!!

ok..macamni..sebagai cth ; kalau lah dah setiap hari datang kerja..1st thing yang keluar dari mulut opismate korang adalah "eh..perut ko ni dah macam nak meletup aku tengok..takut nyerrr" atau "eh..sha..ko ni jalan tekengkang2 dah macam nak terberanak je.."
adussss..excuse me kawan2..pernah ke korang tengok perempuan pregnant terutamanya yang dah masuk 3rd trimester perut sekeping macam Nasha Aziz??atau korang expect preggy mom yang dah masuk 30weeks jalan ala2 tengah practise catwalk??penin tau..oklah kalau bergurau sekali sekala..tapi kalau dah hari2 sebut..memang tahap nak kene sound balik la kan..haa..kalu dah i sound setepek..jangan nangis naa..muahahaha..(gelak jahat sikit) nanti before bersalin i sms mintak maap :p

ehehe..babai u alls..

5 comments:

Wina Momma Kira and Akil said...

sabar sha, sabar..tarik nafas & smile :-)

mmg hormon preggy mom ni x stabil esp tang emosi, memang haywire!

ashra said...

haha..aihh..mulut boleh tahan eh orang2 ni..
sabar eh..nasib baik preggy kan..kalu tak da cilikan je.hehe

sasha @ mumyalya said...

wina..
ehehe..ni sabar ni darl..fuhhh (lepas napas jap)

mmg emosi agak main2 ni..nak2 ada lak orang menmbakar emosi..haha :p


ashra..
hehe..tu le nasib baik preggy..kalau idak..haha..tu pon dah kene sound sikit2 :p

KELLY910 said...

oooo ini ceritanya.. baru acik tau, biasalah beb susah nak puaskan hati semua orang.. rasa2 apa pulak dialog diorang bila tengok ko yang tengah sarat ni jalan ala2 model tengah buat show atas stage ek?? hehhe ignore jele dear yekk, walau kekadang rasa nak telan je diorang tu hidup2.. :)

sasha @ mumyalya said...

kelly..
ye acik kelly..ni ceritanya..hihi..dah berbuih otak i tak memikirkan kata2 depa..lantas..ku buat donno je..haha..