My Friends

Wednesday, April 6, 2011

~rindunyeee...~

dah lama saya tak update pasal alya insyirah kan..anak dara saya dah besar...huhu..
kadang2 bila saya tengok dia masa tidur..saya rasa rindu masa dia baby..
rindu masa dia belajar meniarap..rindu nak tengok dia merangkak..
rindu nak tolong dia struggle belajar berjalan..
sekarang alya dah besar..pampers pon dah tak pakai lagi (even time tido malam) hehe..
dia selalu tanya saya..bila dia nak pegi school..insyaallah nextyear sayang..
aisey,bertambah dewasa la anak ibu nanti..confirm makin berdikari lah dia.. :(

okey..saya membebel macam anak saya dah masuk 13tahun kan..padahal dia baru masuk 3tahun je la..adusss!! :p hehe..hati rasa nak upload gambo2 alya masa baby..jom tengok :)

ni masa dalam hari..

bergolek2 anak i atas karpet tauu..

tengok..takde gigi :D

dan..yang sekarang..haihhh!

hehe..hakikatnya..saya akan sentiasa memandang dia seperti anak kecil saya..yang akan sentiasa perlukan saya dalam keadaan apa sekalipon..ibu will always be with u..my little sweetheart :)

babai..

4 comments:

Wina Momma S and S said...

alalala tomeinya Alya masa baby..tembam!

eh sha, share la mcm mane sha ajar Alya utk diapers free? :-)

nuyue said...

boolatnyer menantu i masa baby...

haiyaaa..ini bikin malu...menantu i dah tak pakai pampers..awish lak still lagi pakai pampers..asyik terlepas jer..

ashra said...

hehe..comelnya..
yes dear..besar cane pun mereka ini,tetap kita pandang cam anak kecil kan..
sok2 kalu da besar nak kawin,masa akad nikah tu,sure kita ni meleleh2 berjujuran la..(eh..jauhnye i pk.keke)

sasha @ mumyalya said...

wina..
tembam kan..hehe..syg je bila dah makin besar dah kecut anak dara i :p

haa..nanti i buat entry pasal alya free diapers tu ok dear ;)


nuyue..
bulat gak la..hehe,sekarang dah kempis..hihi

hehe..ntahnyer..bila la menantu ai ni nak free diapers ni..hehe,ibu tunggu tau awish :p


ashra..
haha..i pon siap pikir lagi jauh..nak cari menantu dekat sebelah rumah je..takmo negeri lain..lagi le ntah hape2 pikiran :p
memang kdg2 takmo dia besar dgn cepat..huhu..kejam bunyiknya.. :p