My Friends

Friday, March 11, 2011

~Alya's first flight~

lalalala..lalalala..lalalala..
hehe..kalau nak tau..tu lah aksi alya untuk flight pertama dia..so sweet!!
sampai mat salleh depan seat kitaorg pun turut ~lalala~ sama..
alya sangat teruja ok..huhu..berlari2 ke arah flight tu..
dan dalam saya mabuk2 naik flight (entah nape pulak masa preggy naik flight mabuk)
alya rileks aje..saya yang asik risau..ulang2 tanya telinga dia sakit tak?
asik suruh 'drink water alya..drink water dear'..hehe..
so..memandang kan dia sangat enjoy naik flight..hubby cakap..
lepas ni boleh la jalan jauh naik flight lagi..since anak suka :)
tapi tu kene tunggu junior umur 8 or 9months above la ok..

bila nak naik ni ibu??

my english book everywhere..hihi
and..finnaly..

oh ya..ni pengalaman alya naik flight,destinasi ke Langkawi je :P
nanti entry Langkawi saya cerita kemudian ok..

p/s : alya tunjuk pic Disneyland, Hongkong kat abah
and said "abah..nak pi sini"..aiyokkkk..haha..
babai :)


8 comments:

ashra said...

hehe..comel je alya ye..lalalala..
sha,i da nmpk perut u..tak sabo tggu ni =p

sasha a.K.a MumYalya said...

ashra..
hehe..comelkan..rasa seronok sgt :)
hehe..da nampak perut eh?hihi..mmg dia smgt ni :)

nuyue said...
This comment has been removed by the author.
nuyue said...

happy nyer menantu i nak naik flight..

aku pernah bawa awish naik flight masa umur dia 1thn lebih...masa tu aku & awish jer..xkeruan aku dibuatnyer...

sasha a.K.a MumYalya said...

nuyue..
haha..happy gak..mcm gayat pon ade gak..wakaka mngata anak sendiri :p
err..tuler,sib baik dia tak meragam..takut dia tak selesa kan..

Murni Delights said...

syioknyer..kak...
he..he..alya happy sgt...

Mila@Rimbun said...

shasha.. dah berapa bulan pregnant yer? ada masalah nak naik flight? or mmg dah ada surat doctor siap2

sasha a.K.a MumYalya said...

vill..
hehe..syok bila alya terlalu excited :)

Mila@Rimbun..
hi Mila..sy dah 26weeks+ masa naik flight aritu..takde masalah pon..amik surat doc je..cuma saya agak mabuk..mybe sbb pregnant..before this takde pulak.. :)