My Friends

Monday, March 21, 2011

~menghitung waktu~

pagi tadi kan..jam 4.15 pagi..saya hantar si dia ke Jusco..untuk dia naik bas bersama2 rombongan cik kiah ke KLIA..flight jam 8.30 pagi..dia ada RM convention..
untuk 5hari 4malam..aduh..parah..parah..dalam keadaan saya cam gini..alya cam gitu..
tak larat rasanya..huhu (alasan :p)
ada juga saya purak2 fengsan..purak2 ngeluh kesah sakit dalam 2-3 hari ni..
kononnya supaya dia tak jadi pergi la..tapi..dia purak2 tak perasan semua itu..
hampess..muahaha.. :D

alahai laling..kini daku dan alya menghitung hari untuk menanti kepulangan mu..
(oppss baby also..menghitung by kicking my tummy nonstop..hehe)
semoga laling selamat pergi dan kembali (dah mcm pi berperang pulak laki den :P)
dan juga..sentiasa jaga ~hati~ kat sana..bak kata alya..
"abah takmo nakal2 tau..nanti ibu babap..muehehe"

i must counting the days..

seriously..ayg gonna miss u so much!!feels like half of me flew away with u..

nota kaki size 5" : en.hubby ku outstation pi Karambunai, Sabah je..hehe
cara si isteri macam le hubby dia pi USA kan..kan.. ;D


babai..

10 comments:

ashra said...

hehe.samalah kita..bkn le lama2 berenggang dgn hubby.

ni hubby jumaat-isnin ke bali sbb ada opis team building.huhu..menghitung hari can u la gak nanti i..weekend lak tu.so total dua minggu tak kuar umah.keke

u take care k?jaga kesihatan diri,alya n baby bebaik k?

sasha @ mumyalya said...

ashra..
hehe..memang gini le i ni..padahal dulu pernah je PJJ..tapi mmg takleh la pisah lama sekarang..ekeke..ngade2 :p

oo..u pon bakal berjauhan la ni..bali tu..bestnya!hehe..duk umah diam2 la kan :p

thanks dear..u too..take care ok..for both u and aleesya :)

Wina Momma Kira and Akil said...

hihihi comel je entry ni sha :-)

sabah xpe lg, my hubby gi penang last week for 1 night pun I dah menghitung jam bile dia nak balik huhuhuuu

ayu said...

salam sasha, (dari RH kan)

berjumpa lagi kita kat arena blogging plak..

aduhai..entri ini mmg syahdu la..
kebetulan hari ni sampai rabu ni en suami ayu pun outstation gak...

tapi mujur la berjaya import kawan ofis dtg temankan..hehe..sama gak mcm sasha, mcm tak biasa la plak PJJ ni..tapi tak larat sebenarnya nak layan kerenah 2 hero ni..huhu

btw, ayu follow juga ye..

sasha @ mumyalya said...

wina..
hihi,ni namanya entry ngade :p

kan..tak kisah la dia pi mana pon..nama sorang isteri..hati ni tak keruan bila igt dia..huhu..ngade lagi :p

sasha @ mumyalya said...

ayu..
hi ayu..thanks sudi follow me also..ha ah,from RH..dan juga kenal ayu dari SI..hehe..

oo..ayu pon tgh manja2 jauh la ni..alololo..ehehe..sha plak import mama teman..muahaha..

salam perkenalan ayu :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

counting d days ye dear!!!
hahaah, rindu menggebu la ni..
skali sekala berjauhan feeling lain u, cam time kapel gitu..
tgu la blk nnti.. hehehheh, ai dh biasa!!!.. ;p

sasha @ mumyalya said...

leily.ummialyahusna..
hihi..saje je ngade..muahaha..u da biasa ek..kami sejak dah tak PJJ mmg sgt tak biasa..ala2 manja gitu..wah!
tuler..terasa cam time kapel lak :p

risa said...

uihhh ape yg mengada2 nye..mestilah rindu beb!! somi kannnnn tempat tinggal lagi dikenan inikan pulak tempat bermanja..hehehe

sasha @ mumyalya said...

kak hasrisa
hehe..tau takpe..rindu tau..tak ngade kan..kan..like u lah kak!