My Friends

Friday, May 20, 2011

~rezeki adik Alya~

Rezeki di hari jumaat yang berkat..Alhamdulillah..
1st present for my coming soon newborn..
thanks a lot untuk kengkawan opis yg sangat murah hati..
memang plan nak beli sebab alya punya dah rosak..
bagi orang lain pakai..di rosakkannye pulak..huhu
tapi tu bukan stori nye..
yang jadi cerita utama..saya SANGAT SUKA hadiah ni..
thanks pada korang yang terbabit ye..
love you all!!
"

"

"

taraaaaa!!


alya test dulu ok :)

dadaaa..

5 comments:

syayassir said...

wah.....
bestnya dapat hadiah stroller... best, best...
alya la pakai dulu ye... :)

halimatun said...

bestnya dh dapat hadiah..baby belum keluar lagi pun...
stroller plak tu...heheh

sasha @ mumyalya said...

syayassir..
hehe..best sgt..jimat duit..oppss!haha..alya dah asik ngetest tu :p

atun..
hehe..tak sangka dapat camni awal..budak2 opis bg awal sbb takmo akk beli dulu kot..heheh :p

ramizah said...

bestnya dah dapat stroller..hihi, kakak alya dah test dulu ek..nanti jangan rebut2 ye..hihih

sasha @ mumyalya said...

ramizah..
alhamdulillah..rezeki adik alya tu..hihi..alya asik ngetest je ni :p