My Friends

Sunday, May 8, 2011

~anak abah!~

entry auto publish

apa yang korang terfikir bila tengok gambar kat bawah ni??
"
"
"
"


alya kalau ditanya.."alya anak sape?" dia jawab..."anak poji"
kalau tanya lagi..." alya sayang sape?ibu ke abah?" dia jawab.."sayang abah"
ibu dok terkebil2 teringat sakit bersalin alya..kihkih..yes i'm jelesssss!!!!!

muahaha..tata :)


11 comments:

ashra said...

hehe.comelnye alya....
tak pe2..pasni mesti alya cakap syg ibu sbb alya lak jeles ibu ada adik.keke

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

comel je alya...
alahai, nape? alya tak syg ibu ke? :-)

nuyue said...

heheh
anak poji yer...ciut laa alya..
biasalah anak pompuan lebih rapat dengan ayah kan..

bab kata ash..lps ni alya lak jelez kat kau..

Lady of Leisure said...

heheheh sabar je lah.. tapi comel jer dia jawab anak poji hehehe..

Wina Momma S and S said...

kekekekeee comel jek alya..leh geng ngan Kira sbb Kira pun jawab lebih kurang macam tue

ramizah said...

hihih...sama la..anak poji..hihi..tapi auni tak reti sebut fauzi, auni sebut pawi...hihi.. tp muka alya mcm iras muka mummynya je..hihi

IDAZS said...

hehhe. comel alya, dia jeles kot sbb ibu dah ada baby

anak poji, kahkahkah

fiza said...

Ekekekeke...poji, comel ☺☺☺

Latest: Lunch hari ni, Gulai Tempoyak Ikan Patin

Anak Dara SAKIT MATA

sasha @ mumyalya said...

ashra..
hehe..cumelkan..rasa nak cubit molot dia tu :p
rasa pon camtu la..sbb skang pon dia dah mula jeles kat baby dalam perut ni :)

kak fiza..
hehe..dia sayang abah lebih sbb abah tak pandai cubit dia :p

nuyue..
biasa camtu kot..ramai aku tgk camtu..ank pempuan dia melekat lebih kat ayah..hope yg ni melekat lebih kat haku..hahaha(gelak gila kosa :p)

sasha @ mumyalya said...

lady..
hehe..sabar jelah..bagus gak dia camtu,mana abah pi,dia escort..haha

wina..
yeah..i remember one of your entry..kira cakap anak 'cun' rite..hehe..ayah selalu manja kan diorg sgt kan..huhu

ramizah..
ooo..aufa ngn auni pon anak poji eh..haha..poji lain la ye :p
oh..u made my day la..seronot bila ada yg cakap muka alya sama muka ku :)

sasha @ mumyalya said...

idazs..
ngeh3x..yes!anak poji kata dia..cuba tukau cakap anak caca..kan best :p

fiza..
hehe..buat masa ni,apa keluar dari mulut dia,mmg kedengaran comel..haha