My Friends

Wednesday, May 18, 2011

37 minggu dan..

37 minggu..kandungan saya telah mencecah 37 minggu!!

apa rasa ekk???..........................
#berdebar-debar..
#asik tunggu *tanda-tanda*
#takut..ngeeee..sampai termimpi2..
#emosi..emosi..dan emosi
#dah mula sakit2..BH yang sgt selalu datang melawat :P

fizikalnya pula???.......................
#terlalu cepat penat..hihi..
#perut sangat "berat"
#mana2 pelusuk badn rasa gatal2..huhu
#panas..panas dan panas..
#rasa macam blue hippo..wakaka..
#asik la pakai baju yang sama..ulang dan ulang.. :p

tapi yang paling penting..perasaan ini sgt menonjol dari yg disebut diatas..
"tak sabar tunggu kehadiran ahli baru dalam keluarga kami..muahhhhhh!!"

hehe..untuk tatapan kawan2 blogger..1st time dipublish..my pic yang dah masuk 37weeks ini..


errrrr...ibu,ni pic alya la..ibu perasan je slim macam alya lagi..bluekkkk :p
muahaha..dada!

11 comments:

ashra said...

hoyay!..saya juga tidak sabar menunggu kamu..mau tumpang gumbira.hehe..

moga dimudahkan ye dear.i doakan u slalu.ingat,da bersalin,org pertama kena sms, i tau! hehehehe

IDAZS said...

cepatnya amsa berlalu, dah boleh menyanyi lagu menghitung hari ni

moga dipermudahkan segalanya, Amin :)

pssst: lps ni confem ibu slim macam alya. kihkihkih

Wina Momma S and S said...

wawawaaa dh dekat sgt dah tue..ingat pesan I tu tau, jgn lupa inform kekekekeke

nak tumpang gumbiraaa!

ramizah said...

haha...part pakai baju sama ulang2 tu, jemu je kan...bosan tapi nak buat macam mana, kejap je lagi tu..hehe...

semoga semuanya dipermudahkan..bestnya nak sambut newborn! :)

ayu said...

cepatnya masa berlalu...mudah2an dipermudahkan nanti ye..

insyaallah akan cepat slim punya..

sasha @ mumyalya said...

ashra..
hehe..kannn..tak sabar :p
thanks a lot dear..n opcoz u antara org yg akan di inform masa kontraksi lagi..hahaha :p

idazs..
ngeh2..sentiasa rasa debar2 gitu..thanks a lot ida..amin :)
minta2 la tak terlebih debok pasni..haha

Wina..
dah dekat kan?i rasa seriau je ni..haha..
ingat dear..mmg compom akan inform u :)

sasha @ mumyalya said...

ramizah..
memang le asik pakai baju yg sama..size ni sesuai tuk certain baju je..haha..kesian,syg duit nak beli baju lagi :p
thanks a lot dear :)

ayu..
cepat je kan..rasa macam baru semalam mabuk2,muntah2..hehe..laa ni dah tunggu nak bersalin je..
thanks dear :)

Lady of Leisure said...

hehe i pun tompang excited nih.. dah tak lama nak boleh peluk cium newborn baby bestnyaaa... all the best to u dear, i doakan semuanya selamat..

sasha @ mumyalya said...

lady..
hehe..excited jugak ye mak buyung sorang ni..u pon tak lama lagi dpt peluk cium newborn..bestnya moment tu..hehe
thanks a lot dear :)

syayassir said...

macam blue hippo tuuuu.... haha...
ish, masa2 macam ni lagi la tak sabar kan... yang berbulan2 tu ok je tunggu. dah dekat makin tak sabar... hehe..

sasha @ mumyalya said...

syayassir..
hehe..siyes la cam bluehippo dah ni..hihi..
ha ah la..berbulan tak kisah pon tunggu..lagi bape minggu lak tak sabar2 :p