My Friends

Monday, April 19, 2010

~terima kacih cayang..~

hatiku sungguh girang tak terkira...
lalalalala...
kerana apa?ehehe...kerana..

"

"

"

"

"

"


makanya..selalu lah akan ku jenguk blog yg ada resepi berkenaan..
dan makanya juga..akan ku berazam untuk buat home made cake
untuk harijadi alya yg akan datang :)
dan..pastinya puasa tahun ni..rumah ku akan wangi bila ku buat kueh..
kueh~kueh..(stail dato' CT nyanyi)
hehehe;))

tima kasih to my forever laling ..en.poG
love you forever and ever..and ever..:-*

daaaaa......





12 comments:

Lady of Leisure said...

bestnya hehe.. lepas ni kalau ada resepi mudah yang best2 jangan lupa update tau... :D

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

nak order kek coklat satu yer...hehehe. buat sedap2....

Ellysse said...

Sasya...paling best...buat ikan terubuk bakar tetiap mgu...ouch! too yummylicious...huhhuuh

Myluv-Sylvia said...

tu diaa.. leh la buat kek selalu. nanti buat kek lapis sarawak tau. pastu ajar kitaorg pulak. hihihi..

saSha a.K.a MumYalya said...

Lady..
ade resepi mudah..tapi my 1st trial failed plak..huhu..
yg failed i takmau tunjuk..tunggu yg success ok :-p

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
nanti kalau sha da pandai buat..tak payah nak order2..ku send terus sebijik kat akk..buleh?huhu~

saSha a.K.a MumYalya said...

Ellysse..
tankiu for a great idea dear..lain kali buleh cuba..hehe

saSha a.K.a MumYalya said...

Myluv-Sylvia..
i mmg cuba nak belajar cake and cookies..hehe..tapi kek lapis serawak??ya ampun..takutnye..sgt rumit :p

fisa othman said...

wah!!!berbunga riang nampaknyaa sahabatku...harusss buat kek and harusss juga deliver ke sini yer..٩(-̮̮̃•̃)۶

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fisa..
heheh..tunggu la diriku dah jadi experties..baru la buleh on..huhu~

Mummy_nad said...

pas ni lehla buat kuih n bawak masa gathering RH. xpon mai post skit kat maira n mummy dia ni..huhuuuu

anyway post paal tukar header 2 ondway ye laling.. i busy skit la ni
lap u n kiss for alya

saSha a.K.a MumYalya said...

nad..
nanti kalau dah pandai boleh aje ku bakar kuih2an buat geng RH..haha

tulah i'm waiting for that entry..
nanti dah publish jgn lupa neno..neno daku :)