My Friends

Thursday, April 8, 2010

~airmata mama~

salam semua..lama tak update blog..hari ni rasa nak update..nak bercerita..lepaskan apa yg terbuku di kepala ni..ku masih diselubungi berita duka..mungkin tak berapa duka bagiku..tapi amat mendukacitakan mama..mamaku tersayang...

hari ini mama kehilangan orang yg mama sayang..insan itu amat jauh dengan diriku..tapi dia amat dekat di hati mama..sungguh..sebagai anak,hiba bila tengok mama meratapi pemergian orang yang dia sayang..pergi tanpa pesan..pergi dengan tiba²..rasanya belum puas mama kecapi kebahagiaan bersama arwah..kesian pada mamaku (-_-)

dan buat diri ini..ku terasa seperti pesalah..kerana selama 2tahun,tak pernah cuba menerima arwah sebagai insan istimewa di mata mama..menolak arwah mentah²..ego mengatasi segalanya..dendam,amarah dan segala perasaan yg wujud membuatkan aku lupa bahawa sepatutnya,aku sentiasa mendoakan kebahagiaan mama kerana mama will do the same for me :(

buat mama..airmata mama umpama sembilu menusuk jiwa ini..semoga mama tabah menghadapi liku² hidup ini..kami sentiasa disamping mama..kami sayangkan mama..sepenuh hati kami (-_-)

untuk arwah..
"bersama Nya..ku memohon keampunan..melalui Nya kuberi kemaafan,kepada mu"..
ku sedekahkan al-fatihah buat mu..semoga kau tenang disana dan roh mu dicucuri rahmat..

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ
ٱلْعَـٰلَمِينَ * ٱلرَّحْمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ * مَـٰلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ * ٱهْدِنَا ٱلصِّرَ ٰط
ٱلْمُسْتَقِيمَ * صِرَ ٰطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ
ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ
amin..

blog ini sudah semakin 'murung' kan?......

5 comments:

Sueriani Ali said...

Salam sha...
Saya tumpang simpati...
Semoga roh arwah dicucuri rahmat..
dan semoga mama sha tabah dan reda menghadapi kehilangan ini...

Lady of Leisure said...

sabar sha... apa yg berlaku ada hikmahnya.... bagi sokongan pada yr mom banyak2 ye... semoga arwah dicucuri rahmat..

misz_atiey said...

Al-fatihah ..akk..sabo k..tenangkan mama akk :|

LiAnA said...

Al-Fatihah untuk arwah.. jaga ur mom baik2 yer...dia perlukan sokongan tu sekrg ni...take care

saSha a.K.a MumYalya said...

terima kasih buat semua :-)