My Friends

Friday, April 9, 2010

~tag from lady~

hello guysss...hari ni kita ber mood ceria ok..so i terpanggil untuk membuat tag yang dapat dari page lady..tag ni simple and very nice..so jom kita review :-

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.


alahai malunye(~_~)..ini tidak tipu ok..actually i nak buat tag ni guna my lappy..pic ke 8 mmg cun..haha,but i'm always busy at home..so tag ni i buat kat pc kat ofis..pc baru giler..pic ni i copy dari wall fb one of my ex class mate..hahaha..muka i really naive..nert and so on..tapi macam garang giler pun ada gaks..wakaka..so,kawan2..dapatkah kamu semua teka yang mana satu diriku??

ok guysss...see you alls kat next entry..bye2..muahhhssss (^_^)



2 comments:

Mummy_nad said...

OMG... muka sume suci murni jek.. xpat cam mana satu sha... huhuuuu

saSha a.K.a MumYalya said...

mummy nad..
suci la sangat..haha..compom ke tak perasan mana satu diriku itew?haha..