My Friends

Thursday, April 1, 2010

~3 kali tag~

tag..tag..tag..kenapa 3 kali tag?sebab kene tag yg sama oleh 3 sahabat yg selalu ingat pada ku..sayangggg korang...ehehe..siapa? mereka adalah sue79, umisofie dan Fatihah..jom layanzz tag ini :-

1
.
ADAKAH ANDA MERASA HOT?
yes..sudah semestinya..tapi pada pandangan en.hubby saya lah :-)

2. UPLOAD WALLPAPER PC/LAPTOP YANG ANDA GUNAKAN SEKARANG

3. CERITAKAN PASAL GAMBAR INI
gambar anak saya..sedang dalam proses menangis..haha..
selalu buat saya rindu masa kat opis (ni wall paper PC opis )

4. KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA
selasa lepas..30.03.2010~makan chunky loaded yang tak berapa nak loaded..
sungguh mengecewakan :-(

5. LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR
Ku bukan Aku by Tilu (suka sgt lagu ni..)

6. APA ANDA BUAT SAMBIL MELAYAN TAG INI?
buat handmade card untuk rakan ofis yg baru lahirkan baby girl :-)

7. SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL DENGAN NAMA?
mumyalya ~ rakan RH,

8. TAG 5 ORANG YANG ANDA NAK
Ikin Cikli
L@n@
Misz Atiey
LiAnA
Idazs

9. SIAPAKAH ORANG NOMBOR 1 BAGI ANDA?
sahabat alam maya yang baru saya kenali :-)

10. KATAKAN SESUATU KEPADA ORANG NOMBOR 5?

daku masih terkenang peristiwa terjun lobang mu itu..wakaka (errkk..minta ampun :p)

11. NOMBOR 3 ADA HUBUNGAN DENGAN SIAPA?
B dia ~pejal ;-p

12. KATA2 CINTA UNTUK ORANG NOMBOR 4
jap..nak kata cinta apa pada si LiAnA nih??ermm..LiAnA dear..lain kali mandi jgn tutup pintu yer..nanti kene kunci lagi..haha (kata2 cinta ke tu?)

13. BERIKAN 5 YANG ANDA TAHU TENTANG ORANG YANG TAG ANDA

sue79
1. nama sebenar Sueriani Ali
2.jantung hati kak sue bernama Nur Aina Farhana
3.Kami duduk se negeri..tak pernah berjumpa :p
4.kak sue sgt aktif dgn fish ville..wakaka :-p
5.SAHM

umisofie
1.kak fiza..ibu yang tabah..
2.kadang2 kuat nangis..hehe
3.ada 3orang anak lelaki..seorang anak perempuan
4.baru tau yang dia major dalam bahasa & melayu linguistik (UM)
5.SAHM

Fatihah
1.Fatihah sedang sarat preggy anak ke3.
2.anak pertama Fatihah girl..2nd boy..yg 3rd??
3.Fatihah dari negeri di bawah bayu..
4.Rakan yg selalu jengah blog ni,tankiu dear :-)
5.SAHM juga..

(-_-") fuh..lega sekali lagi sebab siap dah tag ni..kene buat cepat sebelum ramai2 pakat tag diri ini..hahaha..ok lah,yg kene tag tu jgn lupa buat yer...jumpa lagi..love u alls :-)

2 comments:

misz_atiey said...

akkkkkkkkkkk~ tengkiuu!! walopon adik mun jauh!! tetap gak nak tag ye...hihi~ tengkiu skali g! akan ku jawab okaiii!

saSha a.K.a MumYalya said...

atiey..
saje akk nak bagi dirimu bizi disamping fail2 itew..hehehe..
buat ok :-D