My Friends

Monday, January 25, 2010

~tag from kelly..and others :-)~

huhu..dak kelly ni terajin buat tag untuk semua kengkawan dia..so sebagai sahabat yg baik
(wah statement)i still akan buat tag ni..
walau masa ni i begitu malas nak update blog :p
memandangkan kebanyakkan kengkawan dah buat tag ni..rasa teringin pulok nak buat..hahaha..tapi i buat guna marker pen..1st try ok :-) so,let us have a look kat my left handwriting ni..lulus ke cekgu kelly??lalala~

i buat ni baru je tadi..kat opis pulak tu..hahaha..
so guys..kita jumpa next entry ye..
mybe entry feb/2010..bye²

11 comments:

KELLY910 said...

wah bestnya... thanx coz sudi spend time buat mende alah ni.. ekekke.
boleh tahan cantik juga kecacingan dia.. ekekk..
hope vacation kau nanti yang paling best dalam hidup k.. selamat pergi dan kembali.. cakap pog drive baik2..
take care... love u.. ;)

saSha a.K.a MumYalya said...

ehehe..cacing² tu aku import khas tuk tag ko ni :p
thanks dear..love u too *kiss*

Eyta@hot mama said...

hehehe..Sasha, sama mcm ku punya la,tapi nape mengigil sangat tu tulisan dia..ni mesti time buat homework ni tak makan lagi.

saSha a.K.a MumYalya said...

eyta..
ehehe..kantoi pulok..memang i tgh lapar tu..tapi diet konon² ;)

fisa othman said...

hehehehe...cacing kerawit ker sha...aduhaii fisa jugak yg lom sempat wat lagi...;)

saSha a.K.a MumYalya said...

sis fisa..
hehe..terlalu ramai yg perasan kecacingan tulisan ku..mybe cacing2 dlm peyut lapar kot time tu..
p/s :cikgu besar..kene la wat homework cecepat :p

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

cantik tulisan kiri sha...
hehehe

Lady of Leisure said...

hehe dah buat pun... serius comel tulisan u.. :D
btw, enjoy yr holiday ya...
bestnya nak gi pantai, snap pic banyak2 boleh kasik kitorang jamu mata nanti..

Annsyifa said...

canteklah left hand writing u..
nampak macam berseni..hehe..

saSha a.K.a MumYalya said...

umisofie..
cantik ke tulisan cacing kelaparan ku ni??haha

lady..
comel dalam gigil tu..huhu
thanks dear..i tgh kat bilik ni..mlm ade cikit bored sbb takde nak gi mana..bunyi ombak jer..haha

saSha a.K.a MumYalya said...

ann..
berseni ke??huhu..then i can do batik after this..wakaka