My Friends

Wednesday, January 20, 2010

~ GET WELL SOON MY DEAR ~

baby kene admit ward this morning due to pneumonia(lung infection)..
membuat kan ku rasa tak keruan dari pagi..
rasa nak balik melaka jer..
tapi ayah dan mama kata tak perlu..
sebab dia dah makin ok..da stabil..
cuma masa mula2 admit jer sesak nafas..
i'm worried sangat2..
she came to our family like an angle came from heaven
and brighten our family with her smile 5years ago..
rasanya..tak mampu nak tengok
our angle sakit gitu..huk..huk..
actually me and hubby da plan nak bercuti nextweek..
and of coz la baby akan ikut..
i really hope that she will get well soon
b'coz i must bring her along..
dia kawan baik alya..dia teman gaduh alya..
dia selalu 'ajar' alya mcm2..
she's my sweetheart and hubby's 'kentong'..hahaha..
semoga baby cepat sihat ye sayang..
boleh ikut along dan alya jalan2 nextweek..
baby kene rajin makan ubat tau..
nanti along and uncle bawa pergi mcD :-)
kalau baby dengar cakap doctor..along akan belikan beg barbie yg baby nak tu ok *kiss*

ermm..me rasa tu je update terbaru for my blog..see u kat next entry..bye :-)



22 comments:

IDAZS said...

semoga baby cepat sembuh dan rajin-rajin makan ubat yea!

KELLY910 said...

kakak sakit ke sha...
jgn sedih2 eh.. hope kakak cepat sembuh dan boleh ikut kau pi bercuti k.. kirim salam sayang dari aku dan anak2 untuk kakak ye..

saSha a.K.a MumYalya said...

idazs..
thanks a lot :-)

kelly..
yup..she's sick..hope dia cepat sembuh coz dia tak sabar nak ikut aku tu..cian :(

fisa othman said...

moga adik sha cepat sembuh yer...
alahai siannya dia...

saSha a.K.a MumYalya said...

sis fisa..thanks a lot..
me hope so :-)

L@n@ said...

alahi sian dia.. risaunyer hati kalau anak x sihat kan sha.. sabarlah .. moga kakak cepat sembuh..




sha pasal contest tu ape yg x paham.. copy paste ayat atas tu kat n3 lana tu dan buat post baru.. bagi link post kat yanmieonline dan bagitau sha bace contest tu dari lana.. itu jer

Noraini Suliman said...

cutenye die..

wah..cantik rumah baru..haha

Lady of Leisure said...

semoga baby cepat sembuh...
molly pun masih selsema lagi huhu..
kesian dia..

saSha a.K.a MumYalya said...

L@n@..thanks dear..hope so dia cepat sembuh..ehehe,ni baru my lil' sis yg sakit..kalu anak yg sakit..tak tentu arah hidup ni..

ok2..da paham da apo contest tu..ehehe..insyaallah kalau ada masa i join contest tu yer..

saSha a.K.a MumYalya said...

Noraini suliman..
thanks..comey ker?huhu..
umah baru ni cantik ke?haha..toceh2..

saSha a.K.a MumYalya said...

lady..
hope so dia cepat sembuh..dia beria2 nak ikut kami holiday nextweek :(

btw,molly masih tak sihat ke?da bawa jumpa doc?semoga molly pun cepat sembuh ok :-)

nuyue said...

moga cepat sembuh yer
jgn malas mkn ubat

saSha a.K.a MumYalya said...

nuyue..thanks a lot dear :-)

misz_atiey said...

get well soon baby ku comel!!
ala..shian kat baby..akk jangan le sedih k ;)
hope..baby cepat2 le sembuh...ble la baby join akk p holiday ;)

baby2..kak sha dah janji taw..nak bli beg barbie yg baby nak tu..ingat taw..hihi~

saSha a.K.a MumYalya said...

aty..akk sedey+risau la..huhu..
suka aje bila dgr duit akk nak dihabiskan kan??ehehe

wina said...

get well soon dear baby & be strong :-)

saSha a.K.a MumYalya said...

thanks wina..berita dari my dad tadi buat i rasa happy..my lil'sis da semakin sembuh.. :-)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sofie selalu kena pneumonia ni, sha... harap sha sabar n tabah. insya Allah dia akan sembuh.

Eyta@hot mama said...

Kesian kakak, semoga kakak cepat sembuh & rajin makan ubat ye.

saSha a.K.a MumYalya said...

umisofie..
terima kasih ye..insyaallah semua ok..sofie selalu kene pneumonia?cian..moga sofie sihat selalu..

eyta@hotmama..
thanks a lot..i really appreciate it :)

Annsyifa said...

ann doakan baby segera sembuh ea..
so boleh dia p holiday dgn sasha and famili nanti..!

saSha a.K.a MumYalya said...

ann..memang tak sabar nak bawa dia nextweek..insyaallah dia dapat ikut..thanks dear :)