My Friends

Friday, December 30, 2011

bye 2011..welcome 2012..

yeayyy..alhamdulillah..kita bakal menempuh tahun baru..banyak sungguh kenangan 2011 ni pada saya..hehehe..

yang memberi impak paling besar..

# kelahiran Aqil Iman..Alya jadi kakak besar :) (sini)

# Hubby berani melangkah keluar dari kepompong KEHEPSI (sini)

# dan..kami berjaya membeli rumah..walau pon rumah second hand..hehe (sini & sini)


yang berjaya saya capai utk 2011..


# gadjet idaman :p

# fully breastfeed Aqil untuk 6 bulan dan masih continue bf lagi..yeayyy

# all the vacation that we had for this 2011..love it!


tahun 2012..saya nak...!

# KURUS..KURUS dan KURUS :D

# lebih rajin masak untuk hubby dan anak2..hahahah!every year must renew!

# Sabah..Serawak..Penang for our 2012 vacation..

# Craving for iphone4s :p

hehehe..harapan semoga semua kehendak diatas tercapai..

ok kengkawan..wishing u a very happy new year..semoga persahabatan kita tru blogging ni sentiasa mekar berkembang..cewah..babai :D

nota kaki : ape pon..hope sakit mata ni baik sebelum 2012..huhu (yes!i still sakit mata :( )

8 comments:

♥ Wina ♥ said...

nak KURUS jugakkkk! hehheeee

happy new year sha!

Teratak Hami said...

Banyak yg dah tercapai 2011. Paling akak nak tanya pasal BF baby. Akak ni nama je beranak banyak tapi still nak jugak mintak petua dari yg muda2 pasal BF. Maybe nanti akak buat 1 entry untuk BF ni:-)

Happy New Year

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

kte pun mau KURUS jugak...

ayu said...

nak kurus gakkk..hehe

Mila@Rimbun said...

Happy new year to u too

mizah said...

hihi...nak rajin masak gak...nak jugak kurus walaupun mcm dah kurus, ayat perasan ni...heheheh...iphone4s dah de ...hihi...tp mesti tak dapat jalan2 melancong mcm sha...best2, good luck ye! :)

sasha @ mumyalya said...

wina..
sesama kita mgurus ok..kekeke

teratak hami..
hope la 2012 pon dapat capai mcm 2011 kan..hihi..sy masih hijau bab bf ni kak..ekeke..

ladybird..
pon nak kurus ke?kan dah kurus kan..hihi

sasha @ mumyalya said...

ayu..
wah..ini sgt kotorbesi..ayu dah kurus slim hokey..hihihi..

mila@rimbun..
heppi belated new year :)

miza..
hihi..kannn..nak rajin masak sgt2 tau..mizah sha tgk kurus la..hehe..owh,u dah ada iphone4s?huwaaa..jeles!hihi