My Friends

Tuesday, November 1, 2011

~oh November..~

pejam celik..pejam celik..noVember datang lagi..hehe..bermakna,
empunya blog bakal bertambah 'mude'..ewah gitu..
noVember tahun lepas..saya sedang bwekk2 sebab aqil dalam perut..
tahun ni,dah cek da..takde sape2 dalam ini peyut kecuali makanan lelemak yang manyak!!haha..

November tahun ni juga amat bersejarah dalam hidup en.hubby..
say bye2 to my ex madu..ms.KEHEPSi..hihi..bye2..terima kasih atas jasamu pada keluarga kami :)

and say hi2 to **** ****** (welcome to the club :p)
setelah 13years hubby berkhidmat pada ms.KEHEPSi..
dari staff bawah sampai le ke kumpulan yg gud2 je tu :p..
akhirnya,dia terima offer dari mereka2 yang mmg dok intai nak bekerjasama dgn dia..
better opportunity kan..so,kita kene cuba!
abang..gud luck untuk perjalanan baru ini..ayang will always be there for u..hehe
(i'm proud of you..!)
opsss..ayg blom redha nak jadikan dia 'madu' baru ye..kenal2 dulu hati budi..cewah..
harapan dan doa semoga segalanya berjalan dengan LANCAR..

"WHO moved my CHEESE" oh no!!hehe..harap tak jadi macam tu kan..

ahaiiiiii..yang pasti tahun ni bonus tarak!!so...NO end year shopping..hukhuk..

babai guysss.. :)

3 comments:

mizah said...

wahh...good luck untuk husband sha...semoga sentiasa dipermudahkan n murah rezeki... :)

ashra said...

mudahan terus dimurahkan rezki ye sha sekeluarga...

wahh....ni kena datang melaka ni..i nak mintak belanja boleh??...

sasha @ mumyalya said...

mizah..
thanks dear..amin :)

ash..
thanks ash..amin :)
datang la dear..i belanaja u makan memacam..hihi