My Friends

Thursday, March 25, 2010

~tiba-tiba~

salam semua..ehehe..tajuk tu ada kene mengena tak?haha..takde idea nak buat tajuk ni..aduhai..malasnya nak update blog..bukan takde cerita..cuma..malas yang amat..ehehe..selalu aje hopping blog kawan2..tapi blog sendiri terbiar aje..ermm..
oklah..dulu pernah cakap nak share dengan korang my new "work station" kan?yang banyak sangat keistimewaan nya tuh..hehe..jom..let's enjoy pic nye :-)

pusat kecantikan - saloon rambut~ nak cuba juga besok :-)

untuk urutan badan,spa..aromaterapi (-_-)

ni untuk rawatan asas/khas kulit muka..

Sauna ~ muat untuk 2 hingga 3 orang :-)

sauna untuk sorang,body slimming~ tak sabar nak cuba..nextweek :-p ~

untuk mandi lulur~mandi bunga~jakuzi (oh..sukanya)

eh..tiba-tiba* tunjuk my best friend kat opis..haha

ehehe..so perasaan di kelilingi segala makmal dan pusat kecantikan sekitar kolej ini buat dak sasha jadi tak senang duduk..maklumlah..nak buat treatment time kerja,macam tak ber "etika" pulak(cewah) nak buat time rehat..masa tak cukup..so buat masa rehat hari jumaat atau sabtu saje..tapi..yg pasti..semua mesti dicuba..hahaha..
ok..see u kat next entry..daaaa :-)

16 comments:

wina said...

wah bestnya Sasha keje kat tempat macam ni..heaven!

nanti share story Sasha try semua tu ek :-)

LiAnA said...

perghhhh kalau i mcm ni.. panas montot dah.. tak sabar nak bersauna bagai hihi

Lady of Leisure said...

wowwww... ni yang i jeles ni... ada spa kecantikkan lah pulak kat tpt keje u bestnya....

everyweek, boleh try satu persatu kan... uwa.. kalau dah try nanti do share with us ye...
:)

Ellysse said...

Ni kerja ke syorga nih? jelesnyaaaaa.....

appleofdeye.blogspot.com

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sha....
akak tak pernah buat tu semua...
teringinnya nak try. mesti best,kan?
paling teringin nak try sauna slimming tu....

saSha a.K.a MumYalya said...

wina..
best gak..haha..tp belum ada kesempatan cuba lagi..

nanti i share ok :)

saSha a.K.a MumYalya said...

LiAnA..
ekeke..ni bukan panas montot lagi..suma pun panas..mmg tak sabar sgt..tungguu :-p

saSha a.K.a MumYalya said...

Lady..
memula i pun terperanjat je di tempatkan kan kat kolej course kecantikan ni..alhamdulillah..
i mmg plan nak cuba every week..tu pun ada lagi pic belum share tau..haha :-)

saSha a.K.a MumYalya said...

Ellysse..
ni tempat belajar..haha..actually i kat admin..tapi sambil menyelam minum lah air :-p

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
sha pun jarang buat semua tu..masa nak kawin je ada buat..lepas tu malas + syg duit..haha..
ni dah ada peluang depan mata..mesti nak buat..akk ada masa buleh jugak cuba :)

fisa othman said...

mak aih!!!kalau camni la harus ku wat weekly treatment...

IDAZS said...

wohoooooo!!!bestnya....

mesti bersemangat nak p keje kalu camnie gak...Ahaks...

pssssttt " sha, nanti sy amik award tue yea...still xde mood nak update blog

blogwalking?????suka sangat2...heheheheheh

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fisa..
haruslah kak..benda dah depan mata..kalo akk dtg melaka..kita pi sama naa.. :)

saSha a.K.a MumYalya said...

IDAZS..
i bersemangat nak buat treantment tu je..nak pi keje masih ada sakit M ;p

nanti kalo da ada mood nak update blog,sudi2kan lah collect award yg tak seberapa tu ok :)

Fatihah said...

Wah best nyer.. cantik tempat sasha keja.. suke lah..

saSha a.K.a MumYalya said...

fatihah..
yanng tempat sebenar i kerja tu yg ada pic PC tu aje..yg pic lelain tu pusat2 kecantikan student sekitar kolej..haha..saje tumpang glamer :p