My Friends

Sunday, March 28, 2010

~Mommies Blogger Award & Top Blogger 2010~

award seterusnya..

~mY beaUtiful hEaven~ diberi award lagi..kali ini datang dari Lady of Leisure,Umisofie & sue79 (ada sape² yg nama tertinggal sila maklumkan pada dak sasha..takut terlepas pandang..mata ada sikit rabun ayam..ehehe )

1) Bagi ucapan terima kasih pada siapa yang bagi award ni dan postkan dalam blog:
terima kasih pada sahabat² yang sudi bagi award pada blog yang tak seberapa ni..i really appreciate it :-)

2) Listkan tarikh lahir anak yang first dan seterusnya letakkan sekali nama anak yang ke 2, 3, 4 dan seterusnya:
anak ku baru sorang ni..tulah sorang pengarang jantung hati nih...

Alya Insyirah binti Mohd Fauzi
d.o.b : 28 june 2008

3) Sesiapa yang pregnant boleh letak gambar pregnant:
belum..coming soon..tapi pic ku masa preggy??ya ampun..ehehe :p

4) Serahkan award ni pada sesiapa yang anda rasa hot mama:
semua kawan² blogger ku semestinya hot mama..hehe..dah ramai dah dapat award ni lagipun..so my pren..sape belum collect award ni..sila collect ye..ini satu arahan :-)


"
"
"
"
"



award kedua datang dari kak fisa,umisofie & Fatihah (lagi sekali..kalau sape² nama tak tersebut sila lah tampil ke depan..entry ni di buat jam 1.00 AM..semakin rabun mata ni..harap maklum.. :-p)

1) Thank and link the person that give you the award:
terima kasih ye kawan² yang sudi bagi ini award..daku tak rasa pun tergolong dalam top blogger ni..malu pulak nak collect..i really appreciate it :-)

2) Pass this award on to 20 Bloggers you've recently discovered and think are fantastic:
oh..semua follower ~mY beaUtiful hEaven~ adalah fantastic..boombastik..daku serahkan award ni pada semua blogger yang membaca my blog ni :-)


huh..lega dah siap buat ini entry (-_-")..hehehe..jumpa lagi..daaa :)

nota : baru perasan yg penulis blog ini tidak mempamerkan ke semua award yg pernah diterima di side bar blog..harus buat kelak.. :-p

6 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

harus di tepek pada side bar blog,sha...hehehe.....

L@n@ said...

tq dear .. muuaahh!!

Lady of Leisure said...

:)
buat keje sekolah ye

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
harus nak tempek kak..terlupa la :p



L@n@..
collect this award ye dear.. :)


Lady..
ha ah..i buat homework..uwaaaa!!takmo lagi..nak rest..(cewah)

fisa othman said...

yeee nak ambil award hot mama laa...heheheh :D

saSha a.K.a MumYalya said...

sis fisa..
collect tau..nampak tak my statement..ini satu arahan!haha :-p