My Friends

Tuesday, March 30, 2010

~blog..jangan merajok~

blog merajok ke..belog oii..merajok ke??ehehe..tulah.. i rasa my blog merajok ni..sebab dah berkali² panggil tak menyahut..cewah..mana ade blog yg menyahut ek..gila dah si mumyalya ni..ahaha..semoga blog ni cepat terpujuk :-D

hye kawan²..kawan² ape kabar?saya sihat sejahtera..saya sibuklah kawan²..tapi saya tetap update blog hari ni..ok?(psst..blog saya merajok dgn saya..dah berapa hari dia lambat download..haha..saya kene belanja dia mkn pizza malam ni..lalala~)..mumyalya juga sudah kurang menjenguk di RH..sekadar jadi silent reader..hermmmm..

oklah..to be honest,saya ade hobi baru sekarang yg membataskan hubungan saya dgn alam maya(wah gitu)..hobi yang sgt sesuai dgn orang yg nak jadi student macam saya..saya jadik student??cam tak caye..ekeke..oh apakah hobi baru itu??jeng..jeng..jeng..

"
"
"
"


ehehe..saya gemar membaca sekarang..sungguh bertepatan dgn konsep student itu(sebenarnya saje nak tunjuk kat hubby yg saya sgt tekad :-p) course yang akan saya ambil??berkaitan sangat dgn bahan bacaan saya itu..

ok..lainkali saya share kan isinya ye..sekarang belum bertauliah lagi..haha :-)
kita jumpa di next entry..dah lama tak update tentang my darling Alya Insyirah..
daaaa...


8 comments:

Fatihah said...

Best nyer hobi baru.. fatihah pun jarang dah jengok RH.. jarang online sekarang..

saSha a.K.a MumYalya said...

fatihah..
best juga..belajar sesuatu yg baru :-)
fatihah kene rest byk2..kan dah dekat due..take care :-)

fisa othman said...

wah!!kena kasik pujuk betul2 ni...ermmm t sat ku nak pikirkan kalau pujuk bg Pizza sapa yang makan ekk...hahaha sah2 tuan punya badan kan...;)

eh sha nak sambung study ke..??? nak amik course apa..?? ermmm fisa pun plan nak amik study p lom berkesempatan jer lagi ni...anyway selamat membaca yer...;)

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fisa..
ehehe..tu ler..ini blog dah 3 ari d/load lambat..aduhai..tulah rasa dia merajok :-p

kak..ku sedang mempertimbangkan untuk course psikologi..atau Bahasa & liguistik Melayu..wah gitu..haha..ok tak.. :-)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hamboi, adikku ini sudah ada hobi baru...bagus2....pas ni bukan saja belanja blog makan pizza, tapi belanja pembaca blog sekali yer...heheheh...bestnya kalau sha belanja makan pizza...

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...
This comment has been removed by the author.
Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

oh yer...akak major linguistik melayu masa kat um dulu.

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
ngeh..ngeh..pizza yg kite cerita2 kan itu :-p..akk dtg je sini..saye open table ok..

kak..kalu jadi sy amik course tu..jadik tutor sy ek..(patut sedap je baca blog akk..ayt tersusun indah :))