My Friends

Wednesday, March 17, 2010

~beautiful blogger award~


award ni Lady of Leisure & sue79 yang bagi kat i..kenapa i rasa bangga untuk terima ini award??
1. lady ada 220+ follower..award ni ni cuma buleh bagi pada 15org je follower dia..dan i salah sorang nye..yeyyy!!tankiu :)
2. tak sangka & terharu kak sue_79 ingat kat i dan sudi give me this award :)
3. lately i memang ada sakit M untuk update blog..and i tau ni salah satu cara mereka nak suwuh i update blog..muahaha..kan..kan?? ;p

so ni adalah syarat untuk terima award ni :-

1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

4. State 7 things about yourself.


7 things about me ('',)

1. i love en.poG so much..
2. i have a lovely daughter..alya..and i love her so much..

3. addicted to shopping..

4. government employee

5. love chocolate..nyum..nyum..

6. simple and talkative :p

7. cengeng (kuat nangis)hahaha..

Now I'm passing this award to other bloggers with the most wonderful blogs:

1. Misz Atiey (mrs faizal to be)
2. kelly
3. umisofie (kak fiza)
4. LiAnA
5. Eyta (hotmama)
6. Fatihah
7. mummynad
8. iezza
9. my lil sis faz
10. pijot
11. kak isma
12. nuyue
13. kak fisa
14. idazs
15. wina

dan kalau boleh i nak give this award pada semua kawan2..tapi ada ke yg sudi??ehehe..
so..kepada nama2 diatas..sudi2kan diri anda untuk menerima award ini ye..love u alls :)
bye.................



13 comments:

Lady of Leisure said...

hehehe... haaaaaa.. dah update pun blog... kelly pun dah lama tak update ni kan, nak kena pass kan award ni kat kelly.. :)

saSha a.K.a MumYalya said...

lady..
muahaha..entry ni fresh lagi..cepat u terjah..sungguh alert la..i like :)
tu pasai i pass award ni kat kelly..suwuh dia update blog..ekeke..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

tq, sha...akak berbangga menerimanya. nanti akak update kat blog.....

misz_atiey said...

neno3..akk org ke2 bagi aty ini award!!time kaseh kak!!ekeke~sbb akk da bagi kan..so terpakasaRela la aty wat..ihihi~aty pun da kne jangkitan M akk 2 tau..k2..nway thanks ye kak..Da!

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
tankiu kak..nanti sha terjah k.. :)

saSha a.K.a MumYalya said...

atiey..
dear..musti buat tau..akk dah buang sakit M jauh2..wakaka..mesh u (T_T)

nuyue said...

ye ye ye ye...
thank sasha
nanti nuyue buat yer....

saSha a.K.a MumYalya said...

nuyue..
buat tau..ehehe :p

Fatihah said...

Alahai sasha maaf lama tak terjah blog sahsa tak perasan plak ada dapat award.. sasha nanti fatihah buat entry khas untuk award ni yer.. fatihah bz sangat akhir2 ni.. tak de masa nak updates blog.. maaf yer tuan rumah.. neway tQ bagi award.

saSha a.K.a MumYalya said...

fatihah..
it's ok dear..ni dah jengah pun ku hargai sgt..ada masa collect award ok :)

wina said...

owh terharunya Wina..TQ Sasha!

saSha a.K.a MumYalya said...

wina..
ehehe..nanti collect yer award ni :)

Eyta@hot mama said...

Salam Sasha...
Terima kasih untuk award tu. Tapi cheq belum ada masa nak update blog.Ni pun curi2 sat jenguk blog kengkawan. Nanti ada masa cheq buat noh..TQ Dear..