My Friends

Monday, February 8, 2010

~oh my hair~

my new hair..me potong rambut last week..saje nak ubah style..before this rambut me panjang sangat..penat la jaga..pastu asik putus²..rambut baru ni best..ringan dan kurang putus..shampoo pun jimat ;p memula,hubby tak suka my decision ni..but then bila dia da tgk..dia suka..yeyyy!!

psstt..actually i ada misi CNY..ehehe..tak sabar nak gi jejalan kat jusco baru kat melaka tu dengan alya..nak men'jangok',then gi kehepci hubby..hubby yang suwuh datang tengok store baru tu..bagus gak..buleh lah nak inform indirect pada staff² en.poG yang dia dah ada wife dan anak yg comey ok~ehehe..dalam comey² wife dia ni garang tau..comey ke?wakakaka..

amacam dgn my mision?ok tak..yerla..mrs.poG ni jauh..store tu pulak baru(ramai staff baru)mana tau ade yg ingat en.hubby ku bujang..ehehehe..ntah hape² jer..CNY ni kira macam hubby punya pre-introducing wife pada staff² baru lah..huhu..kalau ada yg kata "sir poG punye wife QQ ler"..so what??hahahaha...

so..ok tak my new hair??ehehehe..ni sebenarnya main point entry ni ;p

sila abaikan tang peyut tu :p

ada harapan tak staff² baru hubby cakap cenggini..
"sir,your wife ke tu?macam girlpren & boypren jer.."

perasanlah dak sasha ni..hahaha..tapi me pernah dapat compliment camni tau..time diet gila² last year..happy :)
Of coz la me tak pergi sengsorang..i will bring her along..ni simbol cinta kami..

my precious..my world :)

so..jumpa di next entry ok..bye²

22 comments:

fiza said...

Cantik rambut, nampak lagiiii muda (^_^)

nuyue said...

suka rambut pendek
tapi hubby ku xsuka...dia suka ku rambut panjang..huuaaawww

saSha a.K.a MumYalya said...

fiza..
hai fiza..your 1st comment..i really appreciate la :)
muda ke?ehehehe..suka nya hati..lalala~tankiu dear :)

saSha a.K.a MumYalya said...

nuyue..
hubby ku pun tak suka..tak suka tahap gaban tau..tapi alasan rambut putus tu seb baik kuat..buleh merasa rambut pendek ni..ehehe..
psstt..cari alasan nuyue(jahat!!)

Eyta@hot mama said...

Cantik la Sasha rambut pendek..nampak lagi comel.. tengahari tadi kita pun baru ubah gaya rambut. lebih kurang mcm gaya rambut sasha juga.

Lady of Leisure said...

wah cantik rambut baru u... nampak muda remaja.. cayalah....
i lak tengah gigih simpan rambut panjang...

KELLY910 said...

ekekke... cny cuti lama ke sha?
agree.. pi tayang2 sikit kat staff en pog tu.. kasi tunjuk sikit yang mrs pog ni kecik2 tapi garang org nya.. muahhaha..

saSha a.K.a MumYalya said...

eyta@hotmama..
u pun potong rambut ye?nak tgk...;p
me dah lama berangan nak potong ni eyta..dari raya aritu..hubby baru bg izin..ehehe..

saSha a.K.a MumYalya said...

lady..
cantik ke?memula i tgk cam budak sekolah je..tapi lelama,baru 'masuk' kat muko ni..ehehe..
rajin u simpan rambut panjang..chaiyok² lady :)

saSha a.K.a MumYalya said...

kelly..
yang..aku cuti sampai selasa je..ko tak blk mlk ek..tak pat meet :(
hehe..tu la pasal..biar aku gi tayang² sikit..sure ramai budak² staff² baru tu..nnti lain kisahnyanye..terkeluar siong aku..wakaka :)
kelly..miss u..

LiAnA said...

laa ingat budak sekolah manalah tadi wakaka... ayooo tergugat Alya tgk mommy dia mcm dia dah.. cuteee

saSha a.K.a MumYalya said...

LiAnA..
budak sekolah??wakaka..segan ni ;p
alya pulak me beria simpankan rambut panjang..rambut dia jenis ikal bawah² je..tentu cantik kalu panjang..jeles mummy dia nengok ;)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sha,
cantiknya rambut. cute, macam muda remaja gitu. hehe...tapi, jgn perasan lebih2 tau.!!!

Ummi HusnaDania said...

cantik rambut..kisma pon mmg ingt nk potong lg rambut..rimas..lg pon byk gugur

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
tima kasih..nampak muda ye?ehehe..dah terlebey perasan ni kak.. ;p

saSha a.K.a MumYalya said...

kak isma..
my main reason potong rambut pun sbb byk gugur dan putus²..now dah ok sikit..akk cuba la potong dulu ;)

Annsyifa said...

ann pun dulu hubby tak kasi potong rambut..tapi bila dah potong dia suka pulak..hehe..
honestly..u look younger..;)

saSha a.K.a MumYalya said...

ann..
tankiu dear..tapi tak buleh lawan ann yg mcm budak lepasan spm..lagi comey :)

wina said...

owh..mummyalya is looking so hot la!
kalau jalan berdua ngan alya, mesti org ingat adik beradik :-)

wina pun tgh fikir nak potong rambut ni but belum jumpa style idaman lagi hehe

saSha a.K.a MumYalya said...

wina..
me looking hot ka?ehehe..tankiu dear..mama kira ape kurangnye,hot n spicy ;)

wina..nak potong pendek ke?dah potong update tau..nk tgk..ehehe :)

L@n@ said...

wewit.. awk mana yang cung melecung tuh!!.. ngeh3x

saSha a.K.a MumYalya said...

L@n@..
ape wewit2..ni bini orang ni..ngeh3x..tankiu dear..