My Friends

Wednesday, December 30, 2009

~2D 3 N without her....~

http://www.emocutez.com

takde ape nak update..ntahla..takde mood sebab
me miss alya so much..
tak sabar nak tunggu cuti..nak ambil alya dari culikkan atoknye..ehehehe..
bukan tak biasa nak berjauhan dgn alya..
dulu pernah berjauhan lama..
masa mula2 posting putrajaya ni..my mom yg jaga alya..
dalam 5month ulang alik je jumpa dia..
kalau gi course pun hantar kat my mom..
tapi..itu masa dia kecik..sekarang dah pandai bercakap..
peluk memeluk..
kiss mengekiss..tu yg terasa rindu sangat..no more night kiss..go to work kiss..come back from work kiss..huhu..miss her so much..
tapi yg pelik nya..alya sikit pun tak meragam kat kampung..
dia tak rindu ke??dia tak ingat ke??aduhai..
hubby cakap maybe dia terlalu seronok kat sana..
tapi takkan tak ingat ibu @ mama langsung??
(she call me mama..hahahaha)
oklah..tu je nak post..
2d 3n without her..i feel empty(hubby tak mau merajok yer :P)
http://www.emocutez.combtw,guyzz..i tgh meng deco kan blog ni..
pendapat dan pandangan amat diperlukan dari semua..
till then..byeeeeee...


10 comments:

wina said...

wina pun pnh lalui jugak..berpisah ngan kira tapi 2H1M je so I know how u feel dear

p/s ; cantiklah rumah baru :-)

saSha a.K.a MumYalya said...

wina..rindu ler..rasa cam lama sgt..rindu nak cium alya..ehehe..
ok ke rumah i ni?cam serabut je..
btw,template curi kt blog u..muahahaha :-D

Lady of Leisure said...

cantiknya umah baru dia.. hehe...
huhu.. mesti rindu kan berjauhan darianak... sabar eh...
:)
btw happy new year yeah.. semoga tahun 2010 lebih baik untuk kita semua..
:)

saSha a.K.a MumYalya said...

lady..cantik ke??ehehehe..happynye i :p takpe2..mlm ni nak gerak blk mlk ambil anak dah :)
happy new year 2 u too dear..
aminn...

nuyue said...

sabar yer sasha...
nuyue xpernah lagi berjauhan dgn darwish..xdapat bayangkan betapa rindunyer....huuaawww...nuyue sanggup xg company trip..gara2 tak nak berjauhan dgn darwish...

umah baru sasha cantik...
make up lagi yer..
kasi lagi cantik..

saSha a.K.a MumYalya said...

huhu..nuyue tak sanggup ye??bygkan ku yg terpaksa ni :( selalu ada course lak tu..dulu pikir klu dia besar cikit da mudah nak berenggang..i'm wrong dear..lagi dia besar..lagi rinduu..ehehe..
nuyue..betul ke ni cantik deco ni?tankiu..nnti kite makeup lagi ok:P

misz_atiey said...

akk!!pink lerr..yeww...jeles i..
hihi~umh baru canteks da bomm!!hihi~

alya...cian ibu alya ni...ari2 dok opis asyik sebut2 je nma alya...pulanglah alya..ingat le org terSayang..hihi~

kak samat Tahun Baru!!

saSha a.K.a MumYalya said...

hehehe..cantik pink kan aty??i ade cekgu yg pandai..kt umah pun leh bg tutorial :P

tulah..alya tak ingat ibu lagi..huhu

heppi new year to you gak dear..sambut thn baru elok2 k..

KELLY910 said...

wah.. rumah baru.. cantik!! rajin lagi cat umah.. he..he.he.. happy new year dear fren.. dah balik melaka? dah terubat rindu lom?

saSha a.K.a MumYalya said...

ehehehe..kelly,umahku cantik ke??ini gara2 opis kene block fb..da takde keje lain..hahaha..nway,da kat melaka ni..da lepas rinduu..dah penin2 balik tgk kerenah dia :-D
eppi new year to u too..