My Friends

Wednesday, December 23, 2009

~snap-snap on alya~

these are pic from our photoshoot with zaza(lensa.mama)..
hope u will enjoy it as much as me love it :)
~your smile make my world complete~

~meneroka dunia di sekeliling nya~

~wajahmu sesuci embun..seputih salju..~

~jatuh dan bangun adat dunia sayang..jgn kau mengalah~

~Alya Insyirah - 'ketinggian ketenangan @ kegembiraan ku'~

~semoga kau akan terus tegak berdiri sendiri~

~merenung jauh masa depan mu~

~pon..pon..~

~i'll be there for you my dear..~

~saat kau lahir..disitu lah letaknya kegembiraan ku~



10 comments:

L@n@ said...

eee..cantek2 la pic tuh .. ank2 kite blom pnh lg g photoshoot.. ye btw same la name doter kite .. insyirah jgk.. hihi.. nnt ade masa boleh la nak shoot dengan zaza.. hihi

saSha a.K.a MumYalya said...

la@n@ : cantik kan..zaza memang pro padahal time tu alya tgh meragam..klu nak pshoot,bleh amik kat zaza :-D nama our daughter sama yer(",)

Lady of Leisure said...

cantik2 gambar tu...
berbaloi kan buat photoshoot anak2 ni...
bila dorang besar benda2 ni jadi kenangan...

saSha a.K.a MumYalya said...

lady..betul tu..actly,this pshoot is free :p tp me suruh zaza buat album(pakej lain)supaya gmbar dia tak sepah2 mcm my pic masa kecik dulu,sweet memory for alya-worth dgn RM yg keluar :P

nuyue said...

cantek
comel lote bab kata org kelantan
album dah dapat ker sasha?

saSha a.K.a MumYalya said...

nuyue..hehe,this entry i dedicate especially for u lah :-D album da dapat dah..cantik tau album tu..ehehe..puji zaza bukan puji anak ku..

KELLY910 said...

actually photo anak2 ni memang tak ternilai harganya... sekarang maybe kita tak rasa sangat.. tapi cuba kita tengok dalam 10 tahun.. 20 tahun akan datang.. mesti semua tersenyum tengok photo2 ni kan.. hope alya membesar dengan sihat.. dan sentiasa menjadi kebanggaan ibu dan abah nya...amin..

saSha a.K.a MumYalya said...

kelly..aminnn..thenks dear:)

fisa othman said...

alya comel nyer...;)
cute baby...
love u laa...
muah muah muah...
utk alya yer...;)

saSha a.K.a MumYalya said...

sis fisa..comel ke?ekeke..tankiu..
muah..muah..muah to irfan gak =)