My Friends

Sunday, December 27, 2009

~award best buddies from kelly and sis fisa~

dah lama nak pick this award.saje kumpul2 pemberi award dulu..
ekekeke..smart thinking tak?
hopefully takde yg kenit ati ngan saya ye :p

this award datang dari kelly(my bff) and sis fisa(my blogger buddy)


5 fakta about kelly..
1. seorang yang sangat tabah menghadapi dugaan hidup..
2. kurus,tinggi lampai walau da beranak dua..
3. ramai siblings..keluarga yang meriah :-D
4. plan nak masuk kelab hamil 2010..hahaha
5. psstt..dia ade sorang kwn baik yg cumel dan sgt penyayang..guess who? :-)

alya insirah nama si puteri harapan ku menjadi golongan cemerlang..
terima kasih pada cik kelly..
harap di ampun terlebih terkurang..

ku sertakan 1 pic yg telah diedit kekaburan supaya pic kelly tak berapa nak jelas..almaklumlah,pic dia PNC :p (ni dia ngan bff dia masa bff's dia nye wed)


ok seterusnya my blogger buddy sis fisa..5 fakta about her :-

1. berbintang taurus berumur 33years..
2. makcik ni kayo..ade bisnes sendiri ;P
3. buah hati nye bernama irfan..
4. baru je balik dari cuti2 malaysia dipangkor..tapi ntah bila nak upload gambar..huhu
5. sangat expert dalam bidang accounting..mcm AKPK pun ade gak..muahaha

puteri ku alya berseri-seri..putera mu irfan comel dan manja
walaupun kita hanya blogger buddy..harapan ku satu hari kita bersua muka..


ku serta kan pic anak teruna kesayangan sis fisa (pinjam ek sis..) :-)




kalau ada yg sudi amik award ni..di alu2kan..syaratnya masih sama ye,5 fakta diriku..muahahahaa..ok see u at next entry..ta..ta..

5 comments:

KELLY910 said...

sha.. a million thanx coz sudi terima award ni.. apasal aku tak pernah tengak photo ni ek?? sape kah gerangan yang berbaju biru tu.. muahahhaha.. friendship remain and never can end...

saSha a.K.a MumYalya said...

kelly,u're welcome dear..pic tu ade dlm album kawin aku..hehe,gadis berkurung biru..sapekah itu??aku pun hope our friendship remain 4ever..

Lady of Leisure said...

tetiba teringat lagu gadis ayu hehe..

saSha a.K.a MumYalya said...

lady..hehehe,mana yg ayu??yg berkurung biru ke atau yg permaisuri sehari?or yg nampak bahu je??wakakaka..

fisa othman said...

semua fakta anda tentang saya adalah.....BENAR BELAKA...hehehehe...bile mau ketemu sila kasik tau...;)