My Friends

Thursday, January 3, 2013

flashback azam 2012..

hari ni..rasa rajin nak buat "flashback" azam 2012..kahkahkah..jom kita tengok ada yang kena ke tak :p

# KURUS..KURUS dan KURUS
results : ntah tang mana la yang kurus ni..sakit kepala bila penimbang berat makin tak berapa nak kawan..hukhuk

#lebih rajin masak untuk hubby dan anak2..
results : well..tak leh nak kata rajin sangat..tapi ada improvement la..dulu2 masak weekend je..nowdays dah pandai masak time weekdays..terkejar2 nak bagi anak2 + abah nya makan air tangan sendiri..haha

# Sabah..Sarawak..Penang for our 2012 vacation
results : i'm happy b'coz memang tercapai la impian ni..semua dapat pergi kecuali Sarawak..dan dapat lagi extra2 vacation kat Cameron Highlands, Gold Coast Morib..etc..yeayyy!!

# Craving for iPhone 4s :p
results : tak berjaya dapatkan ini..hahaha..but i managed to get 'sam and sung' for my new gadjet 2012 kihkih..

heheh...tu dia azam yang tak tergapai..ada yang tercapai dan tertukar..kihkih.. okeh tutup buku yer..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

azam 2013???

hermmmm..

# masih lagi nak KURUS..KURUS dan KURUS !! at least dapat capai 55kg untuk tahun 2013 :)

# nak rajin sangat masak-masak untuk anak2 dan asben..dengan pelbagai resepi..kihkihkih

# nak kurangkan garang2 kat alya dan aqil..cian anak2 ai..asik kene marah je..heheh

# tahun ni,nak plan family vacation luar negara plak..Indonesia pon jadi lah..dan juga kalau dapat extra pi Sarawak..heheh :)

# saya dah bosan jadi shopeholic! nak buang perangai tu jauh2,mesti asben bertambah kasih.. :)

# okeh,gadjet idaman adalah..........Mini Ipad..hahah (ada yg nak hadiah ke?)

yang paling penting :

nak menjadi hambaNya yang sentiasa mengingati Nya dalam susah dan senang..amin ya robb


doakan sesama ye kengkawan.. babai :)



4 comments:

~ayusleeping~ said...

amin~

Ummi HusnaDaniaAmani said...

azam akak pon sama,nk buang garang2 kt ank2..kt suami pon same..hehehee

ashra said...

huhu.samalah.i ni pun garangla.
berazam gak,nk jd lebih sbr n lembut lg dgn anak2.mudahan.

all the best dear for 2013.

sasha @ mumyalyaqil said...

ayusleeping..
thanks.. :)

Ummi HusnaDamiaAmani..
hehe..azam tu selalu sha kene renew..awat ntah susah sgt nak jd penyabar :p

ashra..
i miss u dear..dah lama tak sms borak2..huhu..IG u pon da close acct ke?
btw..all the best for u too :)