My Friends

Monday, December 31, 2012

2012 dan kenangan

status facebook hari ni (31.12.2012) :
2012~meninggalkan banyak kenangan pahit dan manis..banyak mengajar erti ketabahan dan mengajar hati untuk redha dalam menerima ketentuan Ilahi.. 
2013~ semoga diberi kesempatan untuk terus mengecap kehidupan ini..bersama yg tersayang, dalam redha Ilahi..

2012 bakal melabuh tirai..bagi saya..2012 banyak mengajar erti ketabahan dalam menempuh realiti kehidupan..paling terkesan bila kehilangan arwah adik bongsu saya dalam kemalangan..rindu yang tak pernah pudar..
namun begitu..ada juga kenangan manis 2012 yang menjadi kenangan..percutian yang super best dan juga dapat adik ipar (2 sekali gus) pertengahan Disember lepas.. rasa lega..semua adik-adik dah kahwin..Alhamdulillah..next year saya share story majlis perkahwinan tu ye..harus share sebab i'm the FM of the wedding!!!hehe

tentang 2013..apa yang diharap..apa yg ditunggu..semoga menjadi kenyataan..amin ya Robb..


2 comments:

ashra said...

amin
will always pray 4u n familx
mudahan 2013 sntiasa beri sinar kebahagiaan buat u n family

hehe.2013 getting pregnant? :p

sasha @ mumyalyaqil said...

ashra..
thanks ash..semoga u n famili pon happy selalu 2013 ni :)

peknen?hahaha..insyaAllah kalau ada rezeki..jom nak join ke? :p