My Friends

Monday, January 7, 2013

Alya dah pergi school..

haaa..baru sempat nak buat entri..khas untuk Alya Insyirah.. Alya Insyirah dah start pergi school tahun ni..yeayyyy,Alhamdulillah.. dia punya excited..jgn cakap la..sampai tido tak lena asik tanya bila nak pergi school..hahaha

hari pertama : Alya sangat excited..ibu ngan abah dok tercongok tunggu anak..bimbang anak menangis..si anak rileks je tak pandang ibu langsung..hahaha

hari kedua : Alya berlari menuju ke kelas..semalaman praktis how to greet teacher.. "selamat pagi cekgu..selamat pagi kawan2..bal..bla..bla.."

hari ketiga :  abah je yang hantar alya..tetiba abah col ibu kata "anak ayg nangis nak masuk kelas hari ni" ai like 0_0 "awat bang?alya kene buli ke??" i tanya nada risau..jawab abah? "tak aihhh..dia malu sebab abg kiss pipi dia depan kelas..dia pesan next time kiss dia kat rumah je..tak boleh depan kelas lagi" adeh..adeh..adeh..adakah ini bermakna my lil' princess dah nak jadi big princess ni?hahaha..

alya dengan unifrom school
dalam kelas..sangat dengar cakap cikgu..


doa ibu semoga Alya Insyirah berjaya menimba ilmu untuk bekalan dunia dan akhirat..sesuai dengan nama Alya Insyirah ~ketinggian lapang dada~ semoga Alya mudah menerima segala yang diajar cikgu ye sayang..muahhhh :)

1 comment:

ashra said...

hehe..cutenya...tamau ayah kiss eh...
jap je da besar kan sha...pejam celik.