My Friends

Tuesday, January 15, 2013

Solemnization ~Khadijah & Muhairil~ 12.12.12

salam..okeh,cerita dah basi dalam entry baru..hahaha..boleh la kan..janji ada cerita..untuk kenangan buat anak2 kelak..ceritanya begini..
Tanggal 12.12.12 haritu,my lil' sis (cath) @ khadijah telah pon selamat diijabkabulkan bersama pilihan hatinya Muhairil ( ayiel ) dengan 2 kali lafaz..heheh *perlu bitau tu..yang ni la last siblings yang menikah..almaklumlah,adik beradik dah tinggal seciput..Allah dah amik dulu adik2 lelaki saya, no 4 dan bongsu mana yang Dia janji pinjamkan sekejap saja *rindu*..adik perempuan saya yag no.2 dah nikah awal november 2012 lepas.. majlis pernikahan berjalan dengan lancar di masjid Ar-Rahmah , Kg Tun Razak, Bukit Katil Melaka..Alhamdulillah..sebagai kakak sulong..ai ni dah macam FM (floor manager) pon ada..apa2 orang refer kat kita..berlari2 kepenatan..huhu..majlis persandingan adalah pada 16.12.2012..nanti i buat entri lain ok..yang ni bebetul ai FM dan alya jadi flower girl..yeayyy :)
marilah lihat gambar..eh lupa nak mention..asben dilantik menjadi photgrapher tak bergaji bagi pasangan pengantin..ciss!huahuahua..












barakallah..semoga sentiasa bahagia hingga ke akhirnya ye cath..love u always.. 

babai :)

2 comments:

ashra said...

cantiks..
moga bahagia kekal ke akhir hayat..
tahniah..

nik ros said...

cantik pengantinnya :)