My Friends

Thursday, November 29, 2012

penatnye..

*entry tidak bergambar*

Penat sangat la dalam 2-3 minggu ni..lepas selesai satu kerja..kene kejar dek kerja lain..bersambung-sambung.. 

kat ofis..
~memula kejar LO (pesanan kerajaan),asik ke OverTime tak tentu masa.. 
~lepas tu kejar pembekal suruh siap kerja 
~dalam masa sama kene kejar LNPT..laporan untuk APC..etc..
~kenaikan pangkat pegawai2 lagi..
~banyak sangat laporan nak buat akhir tahun ni..

kat rumah..
~kejar masa nak tolong adik siap kan doorgift utk majlis bersejarah diorang
~kejar masa nak tolong ayah cat rumah,kemas rumah ayah..
~dalam masa yang sama bawa mama pergi menjemput (org tua2 nak menjemput kene bersua muka..segala sms,panggilan telefon,pm or whatsapp tidak dilayan..heheh)
~weekend pulak asyik bawa adik2 pi beli barang2 yang masih tak cukup2 utk majlis..fitting baju yang tiap2 minggu pon makin longgar (eh..korang tak makan ke hape ek?) pendek kata as AHLONG, byk benda i kene tolong..huhu

sangat le penatnye..errmmm,nak cuti..nak pi tempat yang rileks,macam tepi pantai ke..ahahaha..tapi,memang dah tak dan nak pi bercuti bagai..banyak kerja tak selesai lagi,since persiapan majlis agak lewat kerana kehilangan besar keluarga kami baru2 ni..tunggu lepas majlis angah dan kety nanti..baru plan bawa anak2 ke Legoland(macam bukan tepi pantai je ni) asben ajak terus stay JB la kot..lepak2..huhu..cepat lah semua ni selesai..

p/s: tak jadi ke Semporna..hukhuk.. sebab tarikh kejadian jatuh pada kurang seminggu sebelum adik nikah..tak dan weh ! sedey...

babai..

3 comments:

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

relaks relaks relaksss..

amik napassss.. dan senyum ;)

♥ Wina ♥ said...

kite yg baca nie pun terasa penatnye fuhhh!

moga semuanya berjalan lancar ye sha..

:: Mrs.Eady :: said...

fuuhhh..penat!!