My Friends

Friday, November 16, 2012

nak pergi..tapi keliru..

keliru sungguh dihari jumaat ni tau.. nak pergi ke tak nak..nak pergi ke tak nak.. lawatan ke Sandakan dah bertukar route ke Tawau & Semporna.. SEMPORNA okeh..oh, Pulau Mabul, Pulau Mataking..Pulau Kapalai.. tapi..tapi.. 
1. en asben tak confirm dapat cuti,kang dah beli tiket..burn aje plak (claim tak masuk famili) 

2. bleh je pergi tanpa asben..tapi,geng opis yg 3 org tu semua bawa famili (yg approved pergi lawatan ni 4 org aje dari semua pegawai :p ) dan juga..agak takut nak pergi tanpa asben,sebab dah dekat dgn filipina tu!

dan yang paling sadis..

3. kalau pergi..tak dapat bawa anak2 tau atas sbb tak dapat dielakkan..kesian diorang..kira hanimun la kunun.. (takpe,dah janji dgn anak2..nanti ibu ganti pi legoland lepas majlis makngah & maklang.. )

tapi..en.asben ni tak bagi green lite yg bebetul green lite..huwaaaa..mybe sebab pi sana belanja agak besar la kot??hukhuk.. sungguh keliru ni..


Mabul Island
ermmmmm...aduhai..byk sungguh kekeliruan..hehe..tapi kalau jadi pergi, i'll update later okeh..babai :)


3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

silaaaa pegi!

sasha @ mumyalyaqil said...

izwa..
hehe..pergi kot ;)

island explorer said...

last last pigi ke idak pulau tuh? ceritera laa