My Friends

Tuesday, November 20, 2012

fenomena Durian Crepe

akhirnya..dapat jugak merasa benda ni..tgh fofular sgt okeh..hehe..pepagi sorang opismate jamu kami dgn Durian Crepe dibeli dari kedai berdekatan rumah beliau..kemudian,petang pulak..memang ada order Durian Crepe ni dari kak hawa....fuhhhh..

masa rasa DC sesi pagi my komen :
"aihhh..takle sedap mana..ternyata durian lebih enak dimakan begitu saja..heheh"

masa rasa DC sesi petang beli dari kak hawa..my komen :
"ermmmm..sedapnye..ya ampunn..nape sedap sangat ni... -__-"

konklusinya..DC ni kene pandai buat..kalau jadi pukulannya..korang akan dapat return customer berkali2,terutamanya yg kuat makan macam penulis belog ni..hihi

Durian Crepe..

nampak gebu kan..fuhhhh..


babai :)

3 comments:

mizah said...

dah lama tak jenguk blog...hihi, nak durian crepe!! mizah belum dapat rasa lagi...huhu

Ema Rose said...

slm mummyalyaqil. sy terbaca post awak kat ratuhati psl ubat piriton. sy mmg dah alergik b4 pregnant lagi. tp lps pregant, doc suggest srh tukar ke piriton jugak. wpun doc ckp ubat ni ok, tp still risau, tkt ada effect kak baby. skrang ni sy tgh pregnant 5 weeks. awak dulu start ambik dr bila ? mmg xda effect apa2 kat baby? :)

Melody Stringer said...

saya suka saya suka sekali durian

Watch movie