My Friends

Monday, April 18, 2011

~Alya layan Maharaja LAwak!!~

hi..hi..hehe..nak cerita lawak??minggu ke 3 Maharaja Lawak..my fav team "jambu" punya performance was so-so..i mean..takle se gah minggu pertama dan kedua..namun begitu,kerana kecutean hati memasing..anak saya Alya Insyirah sgt enjoy dengan performance minggu ni..Alya siap nyanyi sesama sambil head banging(errr..betul ke nama tu?) dan bila time dangdut tu..alya pon gelek sama,sambil nyayi..hanya kerana mereka guna lagu ini..
"Bapa ku pulang dari kota..
bapa ku belikan kereta..
kereta kecil warna merah..
boleh ku bawa ke sekolah"
wakaka..sangat comel ok aksi alya..hehe..tapi syg saya tak sempat rakam aksi comel itu..

"hati cute..ape pon tak blehhhh :p"



babai.. :)

4 comments:

ayu said...

sha, mesti cute kan alya menari macam tu..hehe..betul la, jambu utk minggu ke3 ni macam kurang faham sikit..haha...apapun, nabil gak paling best minggu lepas, bagi ayu la ..hehee...tapi, jozan tetap pilihan ayu..kekekee

sasha @ mumyalya said...

ayu..
hehe..mmg cute sgt..rugi tak rakam la..kalau tgk lagi nak rakam :)
ha ah la..macam kurang sikit dari minggu2 sebelumnya..hehe..
sha pon suka nabil..lawak dia bernas..Jozan mmg takleh dipertikaikan..hahaha :p

ashra said...

cute je alya ye... =p

hehe..setakat ni,i pilih nabil dan jozan..paling hepi kalu jozan menang,sbb i suka zizan.

kalu nabil kalah dgn dorang,kalah bermaruah la jugak..sbb nabil pun best!

sasha @ mumyalya said...

ash..
hehe..comel sgt :p

i pon suka layan nabil dan Jozan tu..siyes lawak diorg sgt best dan mmg dah jangka diorg mesti masuk final..cuma dak JAmbu tu i x expect plak diorang bleh perform camtu..tu yg teruja lebey :p