My Friends

Friday, June 4, 2010

~snap..snap~

"saya budak sedang belajar..kalau salah tolong babab kan" hihi..
ini pantun ntah hape² dari dak sasha..sebenarnya tujuan pantun ni
nak ajak korang semua menikmati ~snap-snap~ dari i (eleh mcm pro kan? :p)
sekarang bila keluar jalan² je i sibuk nak tayang camera baru tu..
padahal camera murah je :))
takpelah..janji ado! i still tak pandai guna mode² yg ada dlm camera ni..sedang belajar² lagi..teknik pencahayaan pon ntah hape²..so..korang cuba tgk..ok ke ek?ngeeeee ;;)


~bunga² sekitar MBMB~

~huhu~



~ tenggiling kami ~

~ntah hape²~



~aksi dak alya~


dan inilah dia kotak camera itu (camera sdg digunakan time ni :P) dan juga brg² yg disambar weekend lepas..lalala~weekend ni aktiviti kami adalah jalan² terjah² bercuti..weeeeeee ;)

ok kengkawan enjoy your weekend!jumpa di entry seterusnya...daaaaa



10 comments:

fisa othman said...

walalalala...dh berjaya snap snap ekkk...ermmm t bercuti snap banyak2 lagi k...:)

IDAZS said...

sya..bercuti nanti snap banyak2 lagi...

bestnya dapat kamera..bila la i nak dapat nie.. -ngeeeee-

nuyue said...

la la la la
selamat snap yer...

kamera ku dah bersawang sebagaimana blognyer jugak..mujur tuan empunya belum bersawang..hehhehe..apa yang aku merepek nih

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fisa..
hehe..sbb tu lah rajin update blog..hihi..
ttg cuti itu..aduh..sakit kepala..sgt "short noticed"

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

idazs..
i x sure pi la dear..i blom dapat buat reservation langsung ni!!

hehe..cepat dptkan sebelum terlambat..pehtu update tau :p

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

nuyue..
lalala..hihi..sib baik mu sendirik ckp mu da bersawang..ku tak ckp haaa :p

nnti update yg pi langkawi tu tauu :p

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah wah wah...bukan main lagi dak sasha tu yer....mentang2 ada camera baru...huh, jeles i, u...

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
hehe..jgn cenggitu kak..camera ni sgt la biasa²..murah je..dak sasha tu je yg over..heheh :p

Lady of Leisure said...

wow lawa hasil tangkapan, makin lama sure makin cun sebab u rajin explore.
:)

saSha a.K.a MumYalya said...

lady..
lawa ke?hihi..tankiu..
rajin tu takla sgt..ala² jakun kot :p

ashra said...

hehe..dalam byk gambo,kite suka yang last tu..
sbb gambo tu la,dapat tangkap semua gambo2 lain kan.dan bergaya.hehe.

saSha a.K.a MumYalya said...

ashra..
hehe..samalah..gmbo yg last tu merangkap segala2nya..dan sgt menggambarkan diri ku..woceh :p