My Friends

Monday, June 28, 2010

♥♥happy birthday Alya sayang ♥♥

aduh..rindunya..lama tak berbelog..kenapa ek?maybe i merajok kat berokband kat rumah tu..memang sewel lately ni nak update kat ofis pulak..tak layanzz ler..ofis tempat berFB (bukan kerja :)) ) kat umah baru nak berbelog, tapi dak berokband yg lembab tu mebantutkan mood..i sangat berharap kawan2 masih tak lupa kan si "mY beaUtiful hEaven" ni..hehe

ok..nak cerita (sebab utama berbelog hari ni) huhu..hari ni adalah BIRTHDAY ALYA INSYIRAH yang ke 2 tahun..anak dara i sudah besar dan semakin comel..hehe..semakin "banyak" ragam..semakin pandai melaram..dan semakin petah bercakap..hihi..yang paling alya suka ialah..menyanyi dan berjoget..hehhh..


kadang2 i rinduu saat alya masih baby..setiap masa disamping i..bawah ketiak i..tapi sekarang kalau nak suruh cium pun dia ngelat..hihi..

anyway..her birthday will be held this saturday at abah's office :)) buleh camtu?incik hubby i tak dapat nak cuti..so kami decide buat party kat kehepsi je..i'll share with u all pasal party ni kelak..

and last nite..about 10pm i baked a cake for her (plus my coming soon anniversary) ..happy nye alya tengok kek itu..hehe..ank ibu yg comel :)

kek yang i baked last nite..taste good ( don't judge a book by it's cover :p)

yummy..J&co. for all my opismate sempena birthday Alya..

oklah..itu je buat masa ni..lack of idea :p terima kasih pada yang masih sudi menjengah di blog yang telah jadik belukar ni..hihi..really appreciate that..i sedan berusaha untuk catch up dengan entry kawan2..sabar ye..i jengah juga nanti..kita jumpa kat next entry ok..

till then..babai :)


8 comments:

littlehumblelynn said...

happy besday alya!!
how time flies..
cepat jer anak2 kita membesar!!

Lady of Leisure said...

happy birthday alya.. be a good girl tau... bestnya dia mummy dia pandai baking2 skrg ni.. keep it up dear seriously nampak sedap n gebu cake tu...
:)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sha,
kek apakah itu...best dpt buat kek sendiri. lagi2 tunjuk gambo donat tu. nak kena betul la si sha ni....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday dear Alya Insyirah..
moga2 jd anak yg baik, okeh!!!

ashra said...

hepi besday alya..
hepi n ceria slalu ye..

owhh..berokband ke wat hal.hehe..tu la pasal,lama tak nmpk.. =)
tu la kan,bila anak da makin besar,rindu plak zaman baby nya..

fiza said...

Happy Birthday to you alya, smoga menjadi anak yg solehah. Tomeinya pakai tudung (^_^)

Sueriani Ali said...

hepy belated besday alya...
semoga jadi anak yang solehah dan berbudi pekerti tinggi...
auntie sue baru sempat nak berblog walking ni... maklumler, tak sihat pulak... insyaallah, ari sabtu ni kita jumpa k muahhs...

saSha a.K.a MumYalya said...

tima kasih aunty2 semua..alya syg aunty2 semua :)