My Friends

Tuesday, May 18, 2010

~sebenarnya..serangkap yg dirindu~

salam..
sebenarnya..

adoiyaii..sebenarnya..nak update blog cerita pasal Melaka Wonderland(pergi last weekend)tapi..ini camera sedang buat perangai..tak buleh upload pic..yg sedihnya..masa pi bersukaria tu..tak perasan yg terlupa masuk memory card pada camera usang itu..huhu..so..dah buleh upload i'll update about Melaka Wonderland..i must give a review about "Melaka Wonderland" sebab tak mau sesapa rasa tak puas hati :)) :)) (ketawa jahat)..wait for that entry ok :p

tapi yang sebenarnya..

hati sedang sakit..sakit rindu..pada yg dibawah ini..kerana penulis blog sedang berkursus di Intekma Resort,Shah Alam..sehingga khamis ok..aduhai..menderita sungguh jiwa dan raga..cuma perut aje yg selesa..kerana makan di Intekma..kelas 5 bintang..hehe ;))

jadinya..untukmenghilangkan rasa rindu..satu video yg amat pendek diupload oleh empunya blog..sebagai penawar..menjadi halwa telinga..nyanyian yg berkumandang..meruntun rasa :(

video

ini baru rangkap pendek twinkle² little star..belom lagi lagu satu labah²..belom lagi lagu 1..2..3..dan belom lagi lagu IBU..huwaaaaaa :(

8 comments:

ashra said...

alamak sasha!..cane le gtu.hehe. =)

kalu tak,le tau ape ade kat melaka wonderland tu. le canang kat hubby. dari ari tu ajak hubby bercuti gi melaka. tapi,hubby blum approve kan lg la.huhu..

ashra said...

hehe..kalu dgr alya nyanyi,bukan rindu je dibuatnye,tapi..le leleh airmata.hehe.
tak pe.balik nti,peluk alya kuat2.hehe

saSha a.K.a MumYalya said...

ashra..
hehe..ntah nape leh terlupa masuk memory card..kalau u nak dtg melaka..dialu2kan..bleh kita berjumpa :p
cuma tang nk pi melaka wonderland tu..ermmmm..tak berapa best la..

i mmg da x sbr nk balik melaka..rinduu alya..huhu~

ashra said...

insyaallah.kalu dtg melaka,kita ctc sasha k? le jumpe alya yg comel tu..hehe.
saje nk ajak hubby gi melaka,nak bw aleesya gi zoo. da besar sket ni,da kenal binatang,syiok ar jalan..

huhu..bila la hubby nk approve niiii..

saSha a.K.a MumYalya said...

ashra..
cecepat suruh hubby approve..hehe..
tp mmg bawa ank2 ke zoo sgt best..penat yg sgt berbaloi..

dapat je "kelulusan" kita set time,place n date ok :p

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

sha,
kalau akak dengar nyanyia anak time berpisah, mau meleleh air mata. mmg kompom tak dpt tahan....

Wina Momma Kira said...

cutenya Alya nyanyi tu..sebak je hati bile kite berjauhan dengan anak kan Sha? huhuuu

balik nanti peluk Alya kuat² ye & hubby jugak heheeee

p/s; ur tagged!

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
dah meleleh2 la mlm tu..tapi sekarang sudah tersenyum2..hehe :p

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

wina..
cutekan?walau pon rambut dia serabai sikit..kakaka..time tu nak tido da :p
mlm tadi dah peluk dia takmau lepas..hehe..

noted!i'll do it :p