My Friends

Wednesday, May 26, 2010

~nak..tapi..nak~

huwaaaa..huk..huk..(eh tetiba je..)
tension la..malas betul nak update blog..takde pic baru nak upload..
ada gak snap pic masa pi karok ngn hubby..masa pi melaka wonderland(ingat tak entry yg dijanjikan tu?)tapi..tak buleh upload la buat masa ni..seperti yang ramai dah tau..camera i problem..usia dia baru mencecah 5thn..tapi dia buat perangai..sebelum ni i selalu pinjam camera my lil sis..tapi org tu pun nak guna camera gak kan?nak amik gambar2 gedik dia kat key el tu..;))
i really need new camera (alasan :p)
hubby cakap.."kan byk pic ada amik guna hp abang..tu kan ade.." ishhh..mana feel kan?tak sama feel la syg..E71 abang tak mampu memenuhi citarasa bini abang yg "gedik" ni :)):)) lagipon..anak membesar..kejap2 kene snap pic kan?cian alya ;;)
well guys..i'm craving for new camera..

sony w320

IXUS 100 IS




lumix DMC-FH3


budget rendah..boleh dapat ke?:)) ok..wait for the good news..daaaa :p


5 comments:

fisa othman said...

ermmm kena nak kan juga sha...:) sian dak lya...eh lya ke ibu lya ekk...hehehe

Lady of Leisure said...

hehe... takpe, u buat compare and contras at internet, tengok review2 yg ada insyaALlah u akan boleh buat pilihan..
:)

ashra said...

wahhhh...nk kamera baru ye.
hehe..manje2 sket dgn hubby tu,masak sedap2 feveret die,pastu le ar 'pau' hubby.hehe..
gurau je =)
ok gak tu,beli baru,le upload pic sasha dgn alya banyak2..

halimatun saadiah said...

samala kita,kamera sy pun rosak..baru 3thn pakai.mls dah nk beli..guna camer ah.phone jela..hihi..

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fisa..
cian dak iya kan?eh..ibu ke?ehh..kakaka..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Lady..
tulah..dah buat pilihan pon..alhamdulillah sgt puas hati :)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ashra..
haha..bagus benar taktik tu..i da try,berjaya la ckit..tp bujet tak ditambah :p
nnti i upload pic byk2 ok :p

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

halimatun saadiah..
salam perkenalan dear..
actually nk je guna camera hp..tp hp i tak hightech (serius!)..
kene guna camera juga (alasan :p)