My Friends

Friday, May 7, 2010

~dad's special moment contest~

salam semua..dah lama nak buat entry ni tak terbuat²..contest ni dijumpai masa jalan² blog kengkawan..contest ape???...


contest ni anjuran zamieda dan hadiah di taja oleh mazcollection

suka hati nak join contest ni..saje nak memeriahkan contest dan
mana tau ada rezeki kan..hehe :p
kalau ada rakan² yang nak join contest ni..sila klik disini untuk syarat²
dan maklumat lebih lanjut..
so..dibawah adalah pic yang dipertaruhkan..

"

"

"



nama anak : Alya Insyirah binti Mohd Fauzi
umur : 1 tahun 11 bulan

actually banyak lagi pic yang menarik and this pic dah pernah di publish
dalam entry sebelumnya(kalo ada yang baca :p )
tapi kerana pic ini sgt "terkesan" dalam hati ni..so i pick this pic..
pic ni di snap saat me and alya pergi kacau hubby kat tempat kerja dia..
en.hubby memang sgt sabar layan kerenah jantong ati dia ni..
even time kerja pun..masih dia rajin layan alya..
dan yang si kecik ni memang suka kacau abahnya..haha..
ermmm..tapi,mana si ibu ek?
ibu tengah isi perut kenyang²..wakaka :p

daaaaaa....

12 comments:

wina said...

gud luck Sasha!

eh, nak join jugaklah heheee tgh ade mood nk join contest sekarang ni

Lady of Leisure said...

owh mmg sweet pic tu dear..

nuyue said...

gud luck sasha

saSha a.K.a MumYalya said...

wina..
tankiu dear..jomla join..manatau ada rezeki :)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Lady..
owh tima kacih lady cyg :p

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
nuyue..
tankiu nuyue..jom join nak?heheh :p

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hamboi, mummy gi makan sensorang yer..
anyway, good luck!

ashra said...

so cute pic tu..lovely daughter and her father!

gud luck sasha!

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
haha..mumy dia ni kalau bab mkn no.1..hehe..
tankiu kak..gud luck 4 u too :)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
ashra..
tima kasih banyak dear..
jom join contest ni :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gud luck sha.. =D

saSha a.K.a MumYalya said...

ummi alya husna..
tankiu dear :)
god luck to u too :)

fisa othman said...

betul la sha pic ni memang ada 'story' laa...sukaaa sgt2...gud luck k...:D

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fisa..
kan kak kan..sha pun rasa camtu tau..ada "sesuatu" kat pic ni kan..
huhu..

ieda said...

dah dilawati...good luck..tq.