My Friends

Tuesday, May 4, 2010

~kitakan kawan~

salam to all..how's your weekend?selalu aja macamni kan?
dah lebih 2 hari baru nak tanya weekend kawan²..hampeh..haha :)) :))
my weekends was superbb..i means mabeles..and i really mean it ;) kenapa?
cuba teka..heheh..
buat julung kalinya seorang dari sahabat blogger..RH..FB me kak fisa othman datang
ke melaka dan kami bertemu secara "LIVE" :p macam tak percaya aje..macam mimpi..haha..
pertemuan yang kami atur melalui SMS tu berlangsung di food court, Jaya Jusco..jom enjoy tengok pic alya meet irfan :)

kami kini kawan realiti..hehe :p

alya n irfan ;)

irfan buat ape??hehe..

ummi and ibu :)

hehe..akhirnya kita bertemu mata ye kak..kak fisa mmg best..
berbual dgn dia macam dah kenal bertahun²..sgt selesa..
adik² kak fisa pun rocks..best giler..tak rugi ai berkawan dgn
akak (up lebey² nampak..haha :)) ) and irfan handsome boy..sgt aktif..
pemakan tau..dan pemalu dgn alya..heheh..

kalau ada yang nak tau..
sampai sekarang ni ada satu perkara yg asik me teringat tentang pertemuan
tu dan ketawa sorang²..ada ke patut masa mula² jumpa tu (masa salam kak fisa)
me siap kenalkan diri.."i'm sasha" and kak fisa pulak boleh sambut "kak fisa"..ape kes??haha..bukan dah kenal nama dan rupa ke?cuma ketemu live aje..
ni kes gabra la ni :)):))

semoga talian persahabatan ini akan terus berkekalan..untuk rakan² yang lain..bila pulak turn kita bertemu..hehe..daaaa :)


9 comments:

nuyue said...

syok kan jumpa rakan online...
cam xpuas jer berborak...

sasha
bila kita dapat ketemu yer :)

wina said...

wah dapat jumpa Kak Fisa..bestnye!!
sonok kan jumpa kawan² alam maya Sasha?

sama gak soalan ngan Nuyue, bile kite dapat ketemu ye? heheee

Lady of Leisure said...

bestnya jumpa kawan alam maya.... i nak ketemu tapi i segan sangat hehehhe

ashra said...

wah..besnye.
harap2 next time,dapat la kita2 jumpe gak ek.ramai2 sket,sure banyak nk borak.

Lady,
pe nk segan,tul tak sasha?

saSha a.K.a MumYalya said...

nuyue..
betul..sgt tak puas borak..jumpa pon tak puas..ntah bila yg puas :p

insyaallah ada rezeki kita jumpa ye :)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

wina..
seronok..beronok2..excited dan gabra..malu pon ada..wakaka..

tulah,patut da dpt jumpa masa besday kira aritu..takpe2 insyaallah ada rezeki :)

saSha a.K.a MumYalya said...

Lady..
nak segankan ape?mehla kita jumpa..time u balik umah MIL kat Masjid Tanah tu..kita bleh jumpa..hehe :)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ashra..
tulah..kalau ada gath yg senang tempatnya..sesuai masanya..semua dapat ketemu..bestnya..bertambah kawan2..

betul3x..ntah ape yg lady segan ntah :p

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

seronok betul dapat jumpa sahabat maya ....sha, bila nak jumpa ni?

fisa othman said...

yeeeeeeeeeeeeeehaaaa...seronok sgt tau...spai ada yg tak leh tdo malam...berbangganya diri ku ini dapat ketemu dengan cik sasha kita...anyway memang best...lagi best kalau dapat lepak lama skit...:D ermmm t g melaka kita melepak lagi ye sha...:P

saSha a.K.a MumYalya said...

kak fiza..
nanti ade rezeki kita mesti jumpa tau..kan ke i'm big fan of sofie..haha :)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

kak fisa..
tu dia orgnya baru muncul..kak mmg seronok sgt..yerla2 daku lah yg smpai takleh tido mlm tu :p
nanti kita jumpa lagi tau..send my regards pada adik beradik akk :)