My Friends

Friday, November 8, 2013

Happy Birthday Husband..

Birthday en.asben on 27/10/2013 lepas..baru sekarang nak buat entry..huhu..sibuk sangat and internet kat opis probs..sempena bithday asben..ai kena kerja kat P.Pinang..weekend tuu, mencik betul!..lantas, dengan segala kudrat yang ada..ai pujuk asben untuk ikut sekali dan hangkut anak-anak sekali..hehe..maka berkampung la kami di P.Pinang dari 25/10/2013 sehingga 27/10/2013..anak-anak happy, asben pon sama..

Macam biasalah..kat P.Pinang apa yang best? makan-makan la kannn..hihi, actually last year kami dah ke P.Pinang untuk bercuti, refer sini dan sini..tahun ni jejak lagi, alhamdulillah rezeki..kali ni kitorg menginap di Naza Talyya , Tg Bungah..saje nak duduk tepi laut..feeling-feeling lomantik..haha..sgt affordable berbanding hotel2 sekitar laut tu..bilik pon ok..breakfast biasa je..and bonus ada swimming pool..yeayyyy!

Dalam-dalam kerja tu..kami singgah juga jenjalan kat Bukit Bendera (wajib la kalau dtg Penang kan) singgah Padang Kota Lama makan Pasembuq..haha, singgah ke Night Market Batu Feringgi..okeh, yg ni tahun lepas tak pergi..and memang best!hihi..kaki shopping kan!!harus la best..and for the first time dapat lalu P.Pinang Bridge..cantik sangat! insyaAllah ada rezeki kami sampai lagi P.Pinang..


my man.. :p








to my darling asben..
Dear husband..once in a while..right in the middle of an ordinary life..live give us a fairytale, and my happy ending fairytale is you..I love you, truly, madly, deeply do..happy birthday..may all the happiness be yours..


babai :)

1 comment:

working mom... said...

syok nyer jalan2 g penang..lama dah akk xg sana, anyway...happy belated birthday to your hasben :)