My Friends

Thursday, July 4, 2013

Alya Insyirah ~5y birthday party~

Alhamdulillah, tanggal 28.06.2013 my lil princess dah genap 5 tahun..syukur sangat Alya terus membesar dengan sihat,cergas dan cerdik..semoga Alya sentiasa dibawah lindungan Allah S.W.T
asalnya, nak sambut birthday kakak dan adik dalam satu party je..buat kecil2..maklumle depa lahir sama bulan..sorang awal bulan sorang akhir bulan,lagipun byk faktor difikirkan..ongkos pon dapat jimat..ye tak?hehe..adik Aqil ok je..dia on je..janji ada kek..ada tiup2 lilin..ada belon..ada hadiah..ada 'nen' ibu..dia dah happy..hahahah
tapi..sang puteri yang dah sekolah tu..yang dah boleh pikir banyak perkara tu..berkata-kata "ibu..kawan2 kakak bawa kek datang sekolah..dia tiup lilin dengan kawan2 lain..kakak nak macamtu boleh tak?" errrr..cair hati tau..nak kata apa?aduh..aduh..maka bincang2 balik dengan abah depa..abah bersetuju nak buat asing2..catering dari opis abah sudah..panggil chipmunk pon dari opis abah..belon..etc..arghhhh pendek akata semua opis abah yang punya..hahaha..kita cuma beli kek dan barang nak isi dalam goodies bag je lah ye :p

Alya request kek princess barbie..and ibu  yg mcm poket doraemon pon tunaikan.. 







my lil helper :)

alya dengan teacher
Alhamdulillah..majlis berjalan lancar..alya sangat happy..ibu,abah dengan adik Aqil pon happy..kawan2 alya seronok..cikgu pon suka sangat..makanya..berjaya! :)

semoga Alya menjadi anak yang solehah dan mendengar kata..terus membesar dengan cergas dan bijak ye nak..ibu sayang awak dan adik dunia akhirat :)


1 comment:

ashra said...

Hepi besday alya.
jd ank solehah ye

Cntik sgt kek.hehe.meriah tadika.
Ha kan.da pandai demand..mcm2 mintk
Smalam pun aleesya mintk roti tisu tp nk makan kt mamak.tamau tapau.haha.layanzzkan