My Friends

Tuesday, June 25, 2013

Jalan-Jalan ke KAJANG & KID'Z PARADISE

minggu lepas kan..ai kene pi kursus kat Hotel Oriental Crystal, Kajang selama 4 hari bermula Selasa hingga Jumaat (18/06-21/06) Kursus Pengurusan Sumber Manusia..oleh kerana urusetia sangat la baik hati..dia bagi pelepasan hari Jumaat tanpa kelas..ai pon apa lagi..hore..hore la kan..terus je call asben suh datang cek in kat hotel ni..muahaha..sebab utama adalah..hotel ni ada swimming pool yang luas..my kids suka sangat main kat pool..rumah kami takde la nak buat pool..mana muat kan..hahaha.. Hotel ni satu2 nya hotel berbintang tiga kat Kajang ni..rate satu malam adalah rm290++..semput mak jap..ai dapat gov rate..rm220++ semalam..buleh la...

so..kiddos memang enjoy la masa datang sini..pool buka from 7.00 am to 7.00 pm. kiddos berendam from 9.00 am okeh..sambung sampai petang.. *errrr..termasuk la mak pak depa..hahaha* siap ai dengan kuasa yg diberi memberi cuti sekolah pada alya and my lil sister hari jumaat tu..bagus punya perangai..huh!





lepas cek out..sementara tunggu angah balik kerja..pasal dia mau tumpang balik Melaka..kami pon pikir punya pikir punya pikir..last2 kami laki bini setuju bawa kids ke Kid'z Paradise, The Mines (boleh refer harga tiket kat link) . Diorang punya enjoy..duduk situ 5 jam pon tak puas..kene paksa balik weh..aqil iman tu..siap kene tangkap bawa balik..haru...muahaha





benda ni macam pasir tiruan..tapi besar2 sizenye
masuk kene pakai stokin ye,anak2 ke mak pak ke..wajib..kami pi beli kat Giant bawah tu je..sorang rm1..haha


tu dia kursus sambil berjalan-jalan,takpe la..saja bagi anak-anak happy katanya..hahaha..babai :)


No comments: