My Friends

Sunday, July 29, 2012

Sudah..cukup sudah!

geng..apa yang cukup?apa yang sudah??hahaha..gini la,hidup seorang ibu..tak pernah kenal erti cukup2 dan sudah2 bila shopping baju,seluar,kasut anak2..hehe..seperti yang terjadi pada penulis belog ini..nak2 dah masuk minggu ke dua Ramadhan..konon nak buat preparation awal,awal le sangat sampai 3bulan sebelum puasa den dah bertapa kat shopping beli sikit2 baju anak-anak,okeh,ternyata den masib belum boleh tinggal penyakit kuat shopping itu!..hehe..
**i love PADINI,MIKI and SEED (for kids) so much..sebab tu 90% baju my kids brand tu je..bergaya,tahan lama dan affordable :) tapi tahun ni ada campur brand lain sikit,nak try ketahanan POLO SPORT,HUSH PUPPIES etc..sebab harga not bad..jgn tahan 2bulan sudah! (tetiba buat review???erkkkk..) hasilnya agak lumayan la..sila tengok :p

untuk alya insyirah..

untuk aqil iman..

sampai le en.asben kata..sudah la tu..cukup2..kang lepas raya nak beli baju lagi,alasan baju tahun baru pulak..errrrkkk..haha..si dia makin masak dengan permainan shopping ku :p **yerla sayang,cukup lah untuk raya kan..dengan sepasang-dua baju kurung dan baju melayu untuk budak2...ayg pon rasa cukup2 lah ni :)

hehe..memang gini le kekdah mak pak..anak2 diutamakan..tinggal nak belikan depa sepasang kasut lagi..sebab kasut riders adik cicir kat Langkawi aritu..huwaaa :(

amaran : anak2..turn awak sudah selesai..lepas ni kami nak tumpu kat mak pak punya persiapan plak ye..hahaha..bleh gitu??

babai :)

3 comments:

IDAZS said...

wow! banyaknnya baju raya. takpe sha, ckp kat encik pojie, Rayakan sebulan! :P

Nadya Shah said...

brapa rm abih tu sha baju dak alya.. maira br 4 tshirt n 2 jeans dh dkt 200..aduyaii

sasha @ mumyalyaqil said...

idazs..
heheh..sikit je la dear..ni pon rasa tak cukup ni :p

Nadya Shah
entah la weh..aku jenis beli runcit2..tak beli sekali..tapi kalau kira semua kot 500-600 gak la kot..aduss!