My Friends

Saturday, July 7, 2012

Birthday Bash for Alya & Aqil

citer ni dah basi..huhu..tapi nak gak buat satu entri pasal birthday bash for my kids ni..held on 16.06.2012, saturday kat opis abah depa..actually masa buat birthday bash ni,besday alya blom sampai lagi..tapi untuk berjimat cermat..maka me and asben amik keputusan menyatukan sambutan majlis besday anak2 dalam satu jamuan je..hehe..dan lebih nak jimat lagi..buat kat opis abah je..hahaha..hebat kan perancangan itu? :p

p/s: to anak2 ibu..walopon birthday bash kamu disatukan..ibu tetap buat kek untuk kamu masa actual date birthday kamu ye sayang..hadiah pon sorang satu kann..no sharing..hehe..cuma ibu satu kan party tu aje supaya lebih meriah..ibu sayang kamu berdua dunia akhirat..muahhh..

foto masa party tersebut :)












babai :)

4 comments:

♥ Wina ♥ said...

seronoknyeee!

sasha @ mumyalyaqil said...

wina..
hehe..boleh la..seronok juge :)

fiza said...

Meriah...cake pon cute, pandainya buat ☺☺

sasha @ mumyalyaqil said...

fiza..
kek beli tu..ehehe :p