My Friends

Friday, June 29, 2012

Ulangtahun Kelahiran Alya Insyirah yang ke-4

Alhamdulillah..28.06.2012 genap sudah Alya Insyirah berumur 4tahun..sekejap je anak ibu dah besar..dah pandai serba serbi..sekarang ni kalau pakai baju pon pandai memilih..nak cantik memanjang..selalu mention "alya ni princess tau ibu..princess barbie" hehe..oh ye..ini anak suka sangat make up..adoiilah..sibuk nak guna make up ibu..sedey-sedey..habis le make up i..hehe..apalagi yang boleh describe pada princess alya, anak yang sangat sweet, sedikit cengeng, banyak sangat manja, dan sentiasa pandai mencairkan hati ibu dan abah dengan kata2 yang manis :)

Alya Insyirah..ibu doakan alya sentiasa berada dibawah lindungan Allah s.w.t, sentiasa sihat sejahtera, bakal membanggakan ibu dan abah serta adik-adik awak.. dan juga,akan berjasa kepada Agama, bangsa dan negara :)

amin... :)

kek yang ibu buat untuk besday alya..hehe..dinamakan 'tiramisu melecet'

alya dapat besday present best dari abah..tablet pc untuk dia guna *made in china je pon, ibu dah cakap jangan abah..jangan, abah alya belikan juga bila tengok airmata alya dah berlinang2 nak itu tablet,nanti i upload gambar ok...

babai :)


2 comments:

fiza said...

♪♫ Selamat hari lahir yang ke 4 Alya Insyirah ♪♫

sasha @ mumyalyaqil said...

fiza..
thanks auntie :)