My Friends

Thursday, June 7, 2012

Aqil's first haircut ;)

hai aunties..uncles, aqil nak share my new experience..hehe..masa birthday aqil ahad lepas..abah bawa aqil pergi saloon..gunting rambut..huhu..mama,abah,atok semua kata rambut adik hebat..comel..kerinting yg comel..tapi ibu asik kata "ibu rimas rambut adik ni dik.." ntah kenapa ibu yang rimas..kan rambut adik kan??geget ibu :D

back to main stori (oh my English :p) aqil bangun je tido..abah terus bawak pergi saloon auntie tu..kata abah nanti ibu marah kalau gunting rambut lepas mandi..ibu suruh pergi before mandi..huhu, geget ibu lagi :D

Aqil sangat-sangat good boy masa kene gunting rambut tu..aqil sikit pon tak nangis tau..aqil diam2 je..aqil pelik tengok cermin besar depan aqil..tapi yang paling pelik,bila aqil tengok kakak alya beria2 jadi pompom girl for aqil..kakak siap tahan aqil dari belakang..takut aqil jatuh ke??hehe..aqil sayang kakak!

jom tengok gambar aqil yang sangat baik masa pergi saloon haritu..hehe :)


aqil baik kan ibu..abah..hehe **nampak tak tangan yg sokong aqil tu :)

aqil diam je...

belum siap..tapi tengok la tangan yg masih setia ada belakang aqil tu :D


hehe..nanti aqil cerita lagi okeh..aqil nak tido ni..babai semua :)

2 comments:

♥ Wina ♥ said...

diam jek aqil kena potong rambut ye..Syakil pun sama hikhikhikkk

mane gambar rambut baru aqil??

sasha @ mumyalyaqil said...

hehe..lupa nak copy pic rambut baru aqil..nanti i upload k :)