My Friends

Sunday, June 3, 2012

Happy Birthday Muhamad Aqil Iman

Alhamdulillah..03.06.2012 Aqil telah genap setahun..rasa macam baru semalam ibu melahirkan aqil melalui pembedahan..rasa macam baru semalam ibu berdebar2 masa dam OT..rasa macam baru semalam ibu menyusukan aqil buat kali pertama..cepat sungguh masa berlalu..ibu tak pasti dengan perasaan ibu sekarang ni..gembira kerana aqil membesar dengan sihat dan kuat..tetapi jauh2 dalam hati rasa sedih sebab makin lama aqil makin pandai berdikari..hermmmm...

Aqil..ibu sgt bersyukur kerana berjaya menyusukan aqil "fully breastfeeding" selama 6 bulan..dan masih terus bekalkan susu ibu sehingga hari ini..ibu bersyukur juga selama beberapa bulan ibu berjaya bekalkan aqil 'solid food' yang ibu masak sendiri hari2 sehingga la aqil dah pandai makan macam2 sekarang :D Alhamdulillah..aqil sangat bertuah sayang! kakak alya tak dapat merasa semua usaha tu dulu..ibu belajar dari semua pengalaman ibu :)

Sayang..sempena Ulang tahun kelahiran aqil yang pertama..ibu doakan aqil terus membesar sihat,kuat dan bijak! ibu selalu berharap anak2 ibu akan membanggakan ibu dan abah..akan berjasa kepada keluarga,agama, bangsa dan negara..ibu mendoakan aqil akan berjaya dan bahagia dunia dan akhirat :) amin..

ibu sangat sayang pada aqil dan kakak alya..kamu berdualah jantung hati,hempedu ibu.. :)

~dengan harapan aqil akan baca ler blog ni bila dia pandai membaca nanti..huahuahua..oleh kerana 2-2 anak ai lahir pada bulan june..kita kene la buat birthday bash mereka serentak..hihi..later will update..tarikh pon blom kompom ni..insyaAllah akan dilangsungkan kat opis abah diorang..hahaha..tapi,semalam masa besday aqil..me and asben ada bawa anak2 ke crocs farm dan waterpark dia..nanti ai update kat entry berikutnya ok :)..hehe ~

yeayyyy..adik dah setahun..hehe **aqil dengan besday present from abah :)

kek yang ibu buat untuk aqil..rasa?err..entry lain ai citer :p



ok semua..nanti sambung..babai :)

2 comments:

Norazrani Maamin said...

hepi besday Aqil..semoga membesar dgn sihat yea sayang...

wahhhh...ibu buat kek sendiri la...mesti sedap...nyummmmmmmiee

sasha @ mumyalyaqil said...

norazrani maamin..
kak arra..thanks..hehe.. takle sedap sgt..tawar je :p