My Friends

Thursday, October 27, 2011

~happy birthday sayang~

hari ni besday my hubby..hehe..(abang dah tua :p)
malam tadi i masak spesel kat hubby..menunya :
spaghetti bolognese with meat ball
ayam goreng kunyit, tomyam udang dan nasi putih..
puding karamel dan cupcake (tempah)
hubby balik kerja pon agak tergezut..banyak sungguh pilihan hidangan :)
tapi kitorang tak dapat nak nikmati sangat hidangan tersebut
sebab hubby kene pi 'spring cleaning' stor dia..huhu

semalam dah masak2..so hari ni plan bawa hubby makan luar je..
nak pi candle lite dinner..(kahkah..berangan je lah,dgn 2 kenit kuat nangis :p)
hehe..so,kitorang pergi la makan kat kedai yg ada lampu ye tak..

~cupcake for my love~(ada makna kereta tu..ekeke :p)

puding karamel yg terhangit sikit :p

untuk hubby tersayang : selamat menyambut ulangtahun kelahiran mu sayang..tiada yg mampu ayang hadiahkan setara dengan segala pengorbanan dan kasih sayang abang..iringan doa dari ayang semoga abang sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah..sihat dan dimurahkan rezeki..

dan korang nak tau tak,paling sweet sekali,bila jam 12.05mlm,en. hubby yg terpaksa bekerja sms wife dia yg sedang khusyuk layan 'angry bird' dengan kata-kata..
"thanks buat ayg,alya dan aqil..kerana buat abg happy dan jadikan hidup abg lebih bermakna"
uuuu..terharu nye saya..hukhuk..macamana lah tak jatuh cinta berkali2 kat dia.. ;;)
ok kengkawan..jumpa lagi kat next entry..babai :)



7 comments:

ashra said...

so sweet u n hubby.
mudahan bahagia bkekalan wpun kita smakin tua ye.

sukalah cupcakes tu.comelnya..kalu i,i buat design rumah,sbb belum kitaor. beli rumah lg.hahaha.noti la i!

hepi besday to ur hubby.tua umur takpe.asalkan muka maintain muda.kekeke.

ayu said...

alahai...sweet nya entri ni..hehe..
rasa mcm tau je kereta di cupcakes tu..

nak keta baru eekkkk..hehe

btw, happy besday to suami sha ye..^_^

mizah said...

sweetnye husband sha...heheh...dah pergi candle light dinner belum..hihi

fiza said...

Sweetnya msg tu ☺☺

Happy bday to your hubby. Nampak sedap karamel tu.

Teratak Hami said...

Happy Birthday to your husband ... sangat sweet & romantik gitu. Tak beri hadiah ke?

sasha @ mumyalya said...

ashra
hehe..mudah2an kan..amin :)

hee..tang cupcakes tu,saje je suh kakak tu design keta..hubby pon gelak je,dia kata "sungguh2 nak keta baru ke ni?"haha..

thanks for your wish dear :)


ayu..
hehe,sweet ke?thanks dear..hehe..
keta tu?haha..ingat nak beli kereta ke-2,yg besau sikit..tapi mcm blom dpat kelulusan :p

thanks a lot ayu :)

sasha @ mumyalya said...

mizah..
sweet kan?cewah..husband sha ni x le bape romantik..sekali sekala dia buat camni,mmg 'terasa' debaran la :p
takde candle lite dinner la yang..aqil marah2 nanti :p


fiza..
thanks a lot dear..hehe
karamel puding tu terhangit sikit,tp still boleh makan la :p


Teratak Hami..
thanks a lot dear..hehe
hadiah ada,yg biasa2 je..hahaha :p