My Friends

Thursday, November 10, 2011

~09.11.2011~

09.11.2011..semalam harijadi saya!!
yang ke..

"

"

"

"

yes..i'm 29y now..so what??ehehe..

syukur ke hadrat Ilahi,saya masih bernafas..masih mampu menatap wajah2 kesayangan hamba..
masih diberi kesihatan dan kesempatan menjaga,mendidik anak-anak..
masih diberi masa untuk menikmati cinta dari suami..dan anak2..
ALHAMDULILLAH........

psssttt..saya pergi bercuti di Tiara Beach Resort sempena my birthday..
nanti saya cerita kat entry berikutnya ok :)
buat masa ni..nak pikir masak2 nak hadiah apa dari hubby..hahaha :))

10 comments:

Teratak Hami said...

Happy Belated Birthday ...

Mintak hadiah "kaw2" dari cik abang ye :-)

♥ Wina ♥ said...

happy belated birthday my fren!

nak tau gak ape hadiahnye ngeh ngeh ngeh

Norazrani Maamin said...

hepi besday sha..

minta jgn tak mintak...hehehee

mizah said...

hepi birthday sha...semoga panjang umur murah rejeki..heheh...mintak galaxy tab ke..hehehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi belated besday!!!

masih muda belia, lom masuk 3-series lg.. hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...
This comment has been removed by the author.
ayu said...

hepi belated besday ..

hehe...ooo..tu yg merajuk tu ye...

ashra said...

wah..berjalan ye smpi tiara beach resort?..tak sabar lah tggu next entry.

hehe.hepi birthday sha!..
(tamo belated!)... =p

hepi2 slalu.... =)

sasha @ mumyalya said...

thanks pada semua kengkawan..
alhamdulillah..amin..
semoga kalian sentiasa dirahmati Allah :)

♥ Elin ♥ said...

eh or melaka juga yer!
:)

Happy Birthday ;) moga dirahmati selalu.