My Friends

Monday, February 28, 2011

~saya sayang adik~

eiya sayang adik..
adik eiya duduk dalam perut ibu..
ibu kata..adik nak keluar tak lama lagi..
ieya selalu cium perut ibu sebab tak dapat cium adik..
kadang2 eiya merajuk dengan ibu dan abah..
sebab ibu tak mau dukung eiya macam dulu2..
abah pulak marah bila eiya babab perut ibu..
kata ibu..adik kat dalam perut..nanti adik sakit..
kalau eiya nakal..ibu cakap nak sayang adik sorang..
sebab tu eiya suka buat2 nangis selalu..
nanti abah dan ibu pujuk2 eiya..heee..
eiya tak sabar nak tunggu adik keluar..
eiya dah bagitau ibu..eiya nak tolong ibu..
nanti eiya jaga adik..buai adik..bagi adik susu..cium2 adik..

so..untuk adik eiya..kakak eiya tak sabar jumpa adik..
adik jangan nakal2 dalam perut ibu tau..
nanti kakak eiya babab bila dah keluar..


errrr..ibu..eiya takmo kene panggil kakak la..eiya nak jadi adik lagi..
bolehla ibu.....hukhukhuk..




*eiya=alya :)
hehe..saje2 buat dialog alya..kihkih..babai kawan2..

6 comments:

fiza said...

Ala..la..la...eiya tak sabar nak jumpa adik sbb geram tgk gamba adik yg tembam tu ker? ^_^

sasha..dlm perut dah nampak bulat pipinya :-)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

vas.. vas..
naluri seorg kakak dh mula dirasai ye .. =)
Alya sini manjang je takmo adikkk.. huhuhu, ngan rabbit pun leh jd kwn sbb kebosanan.. :P

Lady of Leisure said...

sayangnya kat adik dia.. wah ni pic yg 3d ke 4d ni.. nampak jelas betul bestnya

sasha a.K.a MumYalya said...

fiza..
hehe..kdg2 dia tak sabar..kdg2 dia takmo pulak..kurang paham :p
haah kan..geram je tgk pipi si tecit tu..hehe :p


leily.ummiAlyaHusna..
entahla ek..sbb actually dia masih gelar diri dia "adik" dan sometimes dia tantrum tendang my tummy..haha..tapi dia mmg sgt bosan duk umah sorang2..asik nak menangok rumah cousin yg ramai kids..aduhai :p
i think alya kat sana dah boleh bg adik le..hehe..


Lady..
sayang la jugak..kene ajar..haha..ni i print out biasa tapi scan 4D..sebelum print ni dia sempat menguap..haha :)

ashra said...

hehe..comel la dua2 tu.I tak sabo2 tuggu hero you tu.

bulat eh pipi die.u tak selera makan,tapi baby bkn main selera mkn vit2 u.hehe

sasha a.K.a MumYalya said...

ashra..
hehe..comel ke?time dia dlm gambau nmpak la comel..haha..yerla..masa hero i pop out..u nak ada kat i kan..kan.. :p

bulat kan ash..berat gak tau(doc kata la) so..i rasa,walaupon i kurang mkn masa tu..takyah risau coz baby pandai serap apa yg patut..haha