My Friends

Tuesday, February 22, 2011

~akhirnya...yeh..yeh!!~

hi guys..pekabar semua..hehe..
i nak share my happiness with u all la..
last sunday..i dapat apa yang i idam-idamkan sepanjang pregnant ni..
kira macam craving for this la..huhu..
tak sangka sungguh en.hubby tersayang..terchinta..termanja..(wah puji lelebih :P)
tunaikan hasrat i..walaupon besday and anniversary lama lagi..
agak lama juga la merengek nak kan si dia ini..
walaupon takde bau kedai..tapi kira ok la kan..janji adoo..
full kit ok..harga berpatutan..ngee..
barangnya adalah

"

"

"



~alya sibuk baca manual..muahaha..mcm paham jer~


tak sabar nak buat sesi "menembak" gambar anak2..hihi..

Alhamdulillah..syukur sangat..tak la baby meleleh air liur bila dah lahir nanti kan..haha..apakah??he..


to my sweet darling hubby..thanks a lot sayang..love u so much!!
(kalau tak dapat pon i still love u ok..ngeee)

babai..

8 comments:

ashra said...

wahhh..bes nye.jeles2.he.
pasni bergambo sakan la ye.. =)

sasha a.K.a MumYalya said...

ashra..
best sgt..haha..ntah hape2 le kan i ni..ngidam DSLR lak :p pasni leh update blog dgn gambo2 yg menarik..hehe..

IDAZS said...

syoknya! jeles!

nak craving BMW la bila pegnen nanti :p

sasha a.K.a MumYalya said...

idazs..
muahaha..jeles ape..dia punya lagi high tech gitu ;p
sebenarnya..aritu minta MPV..ade kene ketuk kepala pulok..wakaka

fiza said...

Pregnant ngidam camera erk ^_^

Bestnya dapat DLSR, next pregnant ngidam apa lah plak...hehehe...

halimatun said...

k.sha,DSLR dapat dah..apa lagi??bulan 6 lambat lagi..sempat lagi 2 3 barang nak mintak..muahaha

Lady of Leisure said...

wowww weeee tahniah dah dapat kamera dslr hehehe../ lepas ni kongsi tau hasil tangkapan hehe

sasha a.K.a MumYalya said...

fiza..
haha,ni lebih kepada ngidam mengada2 le namanya..
next pregnancy??aiyooo..lama lagi tu..haha

atun..
mak aihh..ni pon nak minta bukan main susah ok..sib baik le ada org let go murah punya..kalo tak,geget jari akak,tak dapek punyo :p

lady..
hehe..kann..thanks dear..nanti i share byk2 hasilnya ok..jgn dah ada depan mata mula malas sudah le :p