My Friends

Thursday, December 16, 2010

~09.11.2010~

saya lahir pada 09.11.82..(*tetiba..hehe..) saje nak bagitau last 09.11.2010 lepas is my birthday yg ke 28..wow!!28 ok..ni bukan main2 ni..hehe..
actually this entry sepatutnya on 09.11 atau paling terdekat..tapi atas kekangan kemalasan..maka terpublish lah ia pada hari ni..hehe ;D
en.hubby yg baik hati bawa i pi celebrate at Port Dickson..actually bukan la celebrate yg betul2 celebrate pon..just bawa i pi makan angin secara terjah2..haha..memang patern my hubby betul :D:D
well..dengan sebab masih mabuk2 (masa tu le..) i sgt le setuju dibawa ke PD je..makan angin di Teluk Kemang dan jalan2..lepas tu check in kat Sunshine Apartment..dan pagi tu subuh2 kami dah balik..sebab hubby kerja..huhu..

i upload la sikit2 pic yg sempat di snap masa pergi tu ok :)

teluk kemang

both..my sweetheart
psstt..cuba tgk pic 18sx bawah pokok tu..ngeeee ;D

  • harap tahun ke-29 ini saya akan bertambah matang melalui segala rintangan hidup..
  • harap tahun ke-29 ini hidup saya akan lebih berseri dengan en.hubby tercinta, anak2 yg comel..soleh dan solehah :)
  • harap apa yg saya impikan untuk tahun ke-29 ini akan menjadi kenyataan.. :)
amin...

birthday gift??...hehe, i dapat banyak gift la tahun ni..why ek? from my sisters..from my officemate..cuma tak dapat dari si dia je..hermmm...yerla,dia baru je belikan i hp baru kan..or maybe ada kejutan masa bonus tak? :D :D

ok guyss..see you next time..bye2 :)




2 comments:

ashra said...

hepi besday sasha!

sori lmbt!..lama gak duk tinggalkan blog,bz..hehe.ni br free.

owhh.sasha sebaya kita ek?ingatkan muda dr kita.hehe..(muda bulan,tak kira ok! hehe)

moga dipanjangkan umo,murah rezki..dan bahagia bersama anak2 dan suami terchenta!

sasha a.K.a MumYalya said...

ashra..
thanks dear..hehe ipon publish this entry lambat :)
yerla..kita sebaya ke?hehe..sib baik u tak pnggil i kakak..mau kene cubit..muaha :p
amin..thanks again :)